Tina Turner tribute TYPICALLY TINA

Piemiņas koncerts!

Vairāk nekā 50 gadus Tīna Tērnere mūs priecēja ar savām dziesmām un bija galvenā roka karaliene. Viņas dziesmas zina vairākas paaudzes, bet hiti – kļuvuši nemirstīgi. Mūziķi, kuri strādāja ar Tīnu, un vokāliste KARIN BELLO, kuru apstiprināja pati dziedātāja, atjauno leģendāro tēlu, lai izbaudītu iemīļotos hitus. Šovs „Typically Tina” atdod godu leģendārākajai dziedātājai mūzikas vēsturē, kā arī aicina visus atcerēties, kāda bija Tīna Tērnere, klausoties viņas nemirstīgos hitus.

Koncertā skan dziesmas, kuras gūst atsaucību visās paaudzēs; tie ir visi karalienes nemirstīgie hīti, tai skaitā, What's Love Got to Do with It, We Don't Need Another Hero, Proud Mary, Private Party, Simply The Best un kulta River Deep - Mountain High. Enerģiskajā šovā, kas liek skatītājiem celties kājās koncertzālēs visā Lielbritānijā, Eiropā un Amerikā – „Typically Tina” koncertā tiek atklāta visa Tīnas Tērneres kaisle un spēks, vēlreiz apliecinot, ka viņa joprojām ir Simply The Best.

Varenā balss un apbrīnojamā āriene, dzīvā mūzika un dejotāji parāda leģendārās Tīnas jutekliskumu, emocijas un spēku, ideāli apvienojot soulu un rokenrolu. 

"Tribute Show" ir koncerts, kurā vizuāli un vokāli līdzīgi mākslinieki izpilda leģendāru mākslinieku dziesmas, lai godinātu viņu mūziku un atcerētos viņu ieguldījumu mūzikas industrijā.

 
Nav gaidāmo pasākumu