DISCO balle

Tev jābūt uz Lielo Disco Balle! Tumē.


Klāt Disco laiks, aiziet Disco stils & noskaņa! Tikšanās vieta - Tumes Kultūras nams 2022.10.15. Pareizais tērps, īstā noskaņa, mazliet izaicinājuma, daudz humora un - mēs būsim uz viena viļņa! DiscoNakts komanda rādīs pasākumu tiešstraumē, būs intervijas ar dalībniekiem, organizatoriem, DJ un, protams, ar kolorītākajiem vakara dalībniekiem un viesiem!


https://www.facebook.com/events/1209703469610251/


Jā, #DiscoNakts komandā jauna dalībniece - tieši viņa intervēs uzrunās, komentēs... vārdu sakot - parādīs pasākumu no visām pusēm un tā pa riktīgo! Kas viņa? Nu... mini - Šarmanta, Neatkārtojama, Smaidīga, Kolorīta, Gudra... ar mūziku līdz šim īpašas saistības nebija, - vārdu sakot - intriga tāpēc vēl lielāka. Raksti komentāros!


Disco Mojito Latvijas Disko muzejs Bengers FM Saimons Sudmalis

===============================================

Pasākuma organizators ir Latvijas Disko muzejs

Latvijas disko muzejs ir vieta, kur gadiem tiek kolekcionēta disko aparatūra. Laikam ejot, šī aizraušanās ir pāraugusi seno DJ kustībā, tematiskos pasākumos ar domubiedriem no visas Latvijas. Muzeja tehnika tiek atjaunota, izstādīta un atkal izmantota pasākumos. No tās tiek veidoti foto stūrīši, bet gaismu tehnika priecē lielākajos pasākumos. Tieši šāda senā aparatūra mūsu pasākumos piedod īstu diskotēkas garšu.

Diskotēku ir grūti iedomāties arī bez spoguļbumbas, kuras mūsu krājumos ir nopietns daudzums. Ja Tevi neaizkustināja spoguļbumbas, tad Tu vēl neesi redzējis kā Tevi pārsteigs bumba metra diametrā.

Katrs pasākums tiek veidots unikāls un iedodot tam īpašu dvēseli, lai radītu sajūtas kuras daudzi atceramies no jaunības.

Ja arī Tu gribi doties ceļojumā, tad Tev ir jāapmeklē mūsu pasākumi

www.happyagency.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu