TAUTUMEITAS koncerti SKREJCEĻŠ

“Tautumeitas” izsludina albuma “Skrejceļš” pavasara koncerttūri. 

Etno-pop mūzikas grupa “Tautumeitas” ar sava aktuālā albuma “Skrejceļš”  programmu tikko aizvadīja veiksmīgu deviņu koncertu tūri Latvijā, uzstājoties tādās pilsētās kā Daugavpilī, Alūksnē, Valmierā, Talsos, Liepājā, Rīgā, Jelgavā, Ādažos un Cēsīs. 2023.gada pavasarī norisināsies tūres otrā daļa un grupa uzstāsies 24.martā Līvānos, 31.martā Smiltenē, 14.aprīlī Stopiņu pagastā, 15.aprīlī Ventspilī un noslēdzošais tūres koncerts gaidāms 22.aprīlī Rēzeknē.  Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties:  https://linktr.ee/tautumeitas  

Atceroties rudens tūri, “Tautumeitas” stāsta: “Tas bija brīnišķīgs un jaudīgs ceļojums, kura laikā pieturējām visos Latvijas novados un satikāmies ar brīnišķīgiem cilvēkiem. Esam gatavas nākamajam un noslēdzošajam “Skrejceļa” posmam  pavasarī. Latgales vēstniecībā “Gors” svinēsim ne tikai tūres noslēgumu, bet arī albuma “Skrejceļš” viena gada jubileju".

Albums “Skrejceļš” iznāca šī gada aprīlī un tas veidots kopā ar jau ilglaicīgo grupas mūzikas producentu Reini Sējānu, zviedru producentu Povelu Olsonu (strādājis ar grupu “Prāta Vētra”) un Arni Račinski. Albumā apkopotas 14 dziesmas, ieskaitot tādas dziesmas kā  “Muoseņa”, “Guli guli”, “Panama” un “Mežā”.

Albumu “Skrejceļš” iespējams noklausīties šeit - https://orcd.co/skrejcels 
Dziesmas “Vīna ūtrai” videoklips - https://youtu.be/sALPjv9d6vA 

 
Nav gaidāmo pasākumu