Sunset music. Ģitāristu Aivara Hermaņa un Vjačeslava Mitrohina koncerts

 Piektdien, 12. augustā plkst. 20.00 „Baltic Beach Hotel & SPA” pludmalē koncertēs leģendāro ģitāristu Aivara Hermaņa un Vjačeslava Mitrohina duets „2 no PKPV”

„Divi no pilsētas, kurā piedzimst vējš” jeb „2 no PKPV” ir akustisko ģitāru duets, kurā muzicē Vjačeslavs Mitrohins un Aivars Hermanis - divi ģitāristi ar līdzīgu karjeru un pieredzi: abi dzimuši un muzicēt sākuši Liepājā - vēju un rokmūzikas pilsētā, pagājušā gadsimta 60tajos gados; abi tikuši atzīti par labākajiem ģitāristiem daudzos festivālos, konkursos un aptaujās. Turpinājuši karjeru Latvijas Filharmonijas kolektīvos un Latvijas Radio estrādes orķestrī, kā arī piedalījušies neskaitāmos skaņu ierakstos, dibinājuši un vadījuši grupas, ansambļus, projektus. Abi ģitāristi arī komponē.

Koncertā skanēs Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa, Ulda Stabulnieka, Imanta Kalniņa, kā arī pašu Vjačeslava Mitrohina un Aivara Hermaņa dziesmas blūza stilā. Programmā iekļauti arī skaņdarbi no klasiskās rokmūzikas “zelta” repertuāra, piemēram, grupu „The Beatles”, „Creadence Clearwater Revival”, Chuck Berry u.c. dziesmas, arī klasikas skaņdarbi, kurus mūziķi interpretē savā unikālajā ģitārspēles manierē. ​

 
Nav gaidāmo pasākumu