JP Magic Orchestra / The Best Songs of World Musicals

Mākslas debesīs atkal staros “Starptautiskā teātra un kino mūzikas festivāla “Jūras Pērle” zvaigznes, bet tagad Rīgas pilsētas  publikai!
8. septembrī plkst. 19:30 VEF Kultūras pilī notiks neaizmirstams šovs "Labākās dziesmas no pasaules mūzikliem", kurā piedalīsies JP Magic Orchestra mūziķi Guntara Bernāta vadībā, slaveni teātra un estrādes dziedātāji, kā arī dejotāji. Skatītāji varēs noskatīties muzikālus skaņdarbus un dejas no 2017-2018.g.g. festivāla “Jūras Pērle” programmas, kā arī jaunus ieskanējumus un dejas. Programmā skanēs dziesmas no pasaules mūzikliem, kas iestudēti Brodvejas, Vestendas, Francijas un citās slavenās skatuvēs. Fantastiska melodiju atskanēšana simfo-roka orķestra izpildījumā, teatrālā horeogrāfija un pazīstamo dziedātāju balsis pavadīs skatītājus pašu mūziklu atmosfērā, kuri ir ieguvuši pasaules atzinumu jau vairāku gadu garumā.
Pasākumā piedalīsies kā  Latvijā pazīstamie izpildītāji, aktrises un aktieri, piemēram, Veronika Plotņikova, Kristīna Zaharova, Sandis Ulpe, Maksims Busels, Lidija Breska, Evelina Protektore, Oleksandrs Čuvpilo, Gustavs Melbārdis, Dmitrijs Lanskojs, Dmitrijs Jakubovič, Ilona Kazakeviča,   Aleksandrs Serrets, Latvijas Operas un baleta teātra prīma Dana Bramane, Juris Ādamsons un Marlēna Keine,  arī piedalīsies vairāku mūziklu dalībniece Irina Medvedeva, skatītājiem būs unikāla iespēja atkal tiksies ar ukraiņu duetu Anna-Maria un slavenajiem franču mūziklu izpildītājiem Lorānu Banu un Kjaru di Bari, kuru maģiskās balsis neaizmirstami, iespaidīgi un burvestīgi  ietekmēja skatītājus 2018.gada “Jūras Pērles” festivāla piektajā dienā!
Ilūzijas maģiskais šovs būs par patīkamu pārsteigumu visiem skatītājiem kuru prezentēs iluzionists Vitālijs Luzkars! Pasākumu vadīs Jurijs Askarovs un Diana Saule, kuri atspoguļos dažus interesantus faktus no pasaules mūziklu tapšanas vēstures.
Biļetes var iegādāties interneta vietnē www.bilesuparadize.lv un pilsētas Biļešu servisa kasēs. 

 
Nav gaidāmo pasākumu