Klavierstāsti. Ainars Mielavs un Rūdolfs Macats.

Klavierstāstu sērija turpinās. Aicinām klausītājus uz Klavierstāstiem ar Ainaru Mielavu un Rūdolfu Macatu 22. maija vakarā. 
 
Koncertā mākslinieki atskaņos kopīgi sacerētās dziesmas no albuma “220 volti”, citu autoru dziesmu interpretācijas un Ainara Mielava standartus – populārākās dziesmas no visiem dziedātāja radošajiem periodiem. Ainars Mielavs klausītājus priecēs ar savu balsi un spēlēs mutes harmonikas. Pie klavierēm būs pianists un komponists Rūdolfs Macats. 
 
Ainars Mielavs ir latviešu mūziķis, dziesmu autors, komponists, grupas "Jauns mēness" līderis. Izdevis albumus un koncertējis kā solomākslinieks un ar grupu "Pārcēlāji". Darbojies kā dīdžejs dažādās raidstacijās. Mielavs bijis aktīvs uzņēmējs, nodibinājis un vadījis izdevniecību un mūzikas veikalu "Upe". Rūdolfs Macats vislabāk zināms  kā mūzikas producents un dziesmu autors zem segvārda " Vēstnieks". Pianists un komponists uz džeza un improvizētās mūzikas skatuves. Savā daiļradē aptver plašu stilistisko loku, spējot savienot visdažādākos mūzikas novirzienus. 2018. gada rudenī kopā ar Kasparu Kurdeko un Kasparu Vizuli Macats ieskaņojis un laidis klajā plati "Klusi Klusi". Albums «220 volti» klajā nāca 2020. gadā līdz ar Ainara Mielava 60 gadu jubileju, ko mākslinieks radījis kopā ar domubiedriem.
 
Aicinām piedzīvot klusinātu, mierīgu un personīgu koncerta stāstu. Iepriekš dzirdētas un iemīļotas dziesmas saklausīt jaunās skaņās ar balsi, klavierēm un harmonikām. Klavierstāstu sērija ir pavisam nelielam skatītāju lokam, tādēļ vietu skaits ir ierobežots. 
 
Ir laiks mums satikties, piekļūt viens otram tuvu un klausoties stāstos, iepazīt viens otram no jauna.
 

 
Nav gaidāmo pasākumu