KINO /MĪLESTĪBAS TULKOJUMS/

Žanrs:   Komēdija, Romantika

Ieteicams: 12+

Henrijs, neveiksmīgs angļu rakstnieks ir izdevis grāmatu, kura nevienu neinteresē. Bet pēkšņi viņš saņem ziņu, ka romāns kļūst par bestselleru Meksikā! Kopā ar tulkotāju Mariju Henrijs dodas Meksikas tūrē, lai tiktos ar lasītājiem. Atklājas, ka tulkojot, Marija to krietni pārveidojusi, garlaicīgo grāmatu pārrakstot par kaislīgu erotikas romānu.

Kinoteātros no: 19.01.2022

Filmas garums: 1h 46min

Izplatītājs: VLG Filmas

Režisors: Analeine Cal y Mayor

Lomās: Sam Claflin, Verónica Echegui

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam sertifikāts nav nepieciešams, ja bērns ir pieaugušā pavadībā, kam ir Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts. Bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros. Apmeklējot pasākumu, visiem obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un, sākot no 12 gadu vecuma, derīgs sertifikāts.

Atgādinām, ka no 25. janvāra, apmeklējot pasākumus, drīkst lietot tikai medicīniskās maskas vai ne zemākas klases kā FFP2 respiratorus bez vārsta. Sejas maska jālieto visu pasākuma norises apmeklējuma laiku.  

 
Nav gaidāmo pasākumu