Kinoseanss / NELABOJAMAIS RONS 3D

KINO SEANSS VAKCINĒTAJIEM / COVID-19 PĀRSLIMOJUŠAJIEM UZRĀDOT ATBILSTOŠU DIGITĀLO SERTIFIKĀTU! 

BĒRNIEM NO 12 GADU VECUMA AR NEGATĪVU COVID-19 TESTU, LABORATORIJAS IZZIŅU PAR SKRĪNINGA TESTU AR NEGATĪVU REZULTĀTU, PILNGADĪGAS VAKCINĒTAS/PĀRSLIMOJUŠAS PERSONAS PAVADĪBĀ

! SKATĪTĀJU IZVIETOJUMS ZĀLĒ SADALĪTS SEKTOROS:

No 1 līdz 9 vietai - apmeklētājiem, kas var uzrādīt digitālo Covid-19 serttifikātu (vakcinēšanās, pārslimošanas)

No 14 līdz 19 vietai - apmeklētājiem ar bērniem līdz 12 gadu vecumam (bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros)

RON'S GONE WRONG 
seanss 3D formātā

Žanrs: piedzīvojumu filma, komēdija, animācija, ģimenes filma
Ieteicamais vecums: bez vecuma ierobežojuma
Valoda: filma dublēta latviešu valodā
Filmas garums: 1 stunda 47 minūtes

Katram bērnam ir jābūt savam draugam. Par tādu var kļūt lielisks robots, kurš prot kustēties, runāt un, kuram ir pieslēgums internetam, lai palīdzētu savam saimniekam ar publikācijām soctīklos un būt lietas kursā par visu pasaulē. Šādi roboti ir visiem skolniekiem, bet tikai ne kautrīgajam Bārnijam. Visu izmaina dzimšanas diena, kad viņš saņem ilgi gaidīto dāvanu, taču robots Rons izrādās brāķēts un viņa jaunais īpašnieks nolemj pašrocīgi iemācīt robotam visu, ko zina un prot pats.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu