Reanimatologa PĒTERA KĻAVAS lekciju cikla 2. daļa. 9. lekcija: SKOLOTĀJI UN SENĀS ZINĀŠANAS

Jau kopš seniem laikiem pat visizcilākie praktiķi ir meklējuši savu Skolotāju – nemirstīgu svētu būtni, kura zināšanas sniedzas pāri pasaulīgajam un kura svētība ļauj sasniegt augstāku garīgu izpratni. Īsts svēts Skolotājs un ticība viņam sniedz atbalstu ikdienā un garīgajos meklējumos. Skolotājs ir patvērums un cerība, ka ejamais ceļš ir pareizs un ka ir iespēja izrauties no dzīves samsāras riteņa.
Vēsture glabā daudzas liecības par viņiem – nemirstīgiem svētiem Skolotājiem, par viņu apbrīnojamiem dzīvesstāstiem, bezgalīgo līdzjūtību pret visām dzīvajām būtnēm, par pārdabiskajām spējām. Par vēstījumu un mācībām, ko tie atstājuši mums. Kristus, Ramalinga, Karoli Niim Baba – tie ir tikai daži no Skolotājiem, iepazīšanās ar kuriem ir patiesa svētība ikvienam. 
Lekcijā - vietas un senie zudušie kontinenti, no kuriem ir nākušas zināšanas, vēsturiskie Skolotāji, viņu aizkustinošie dzīvesstāsti un mācības.

Pētera Kļavas lekciju cikla 2. daļa paredzēta tiem, kuri, noklausoties 1. daļas lekcijas par ikdienas dzīvē ikvienam svarīgām tēmām, vēlas padziļināt vertikālo eksistences izpratni un vairāk pieskarties transcendentālajam realitātes uztveres līmenim.
•    Informācija par lekciju tēmām, kā arī visu iepriekšējo lekciju video pieejami mājaslapā reanimare.lv
•    Nākamo lekciju datumi tiks publicēti Biļešu Paradīzes lapā, Reanimāre mājaslapā un FB lapā
•    Notikušo lekciju video ieraksti (neilgu laiku pēc lekcijas) būs iegādājami Reanimāre mājaslapā

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā vai ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu