Koncerts AR JUMS KOPĀ / Dzeguzīte, Ieva Kerēvica, Normunds Rutulis, Vineta Elksne, Mirrage Jazz Orchestra

 


30. augustā plkst. 18.30
Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”
Koncerts “Ar jums kopā” / komponista Alvila Altmaņa mūzika

Piedalās:
Ieva Kerēvica, Vineta Elksne, Normunds Rutulis, bērnu ansamblis “Dzeguzīte” un “Mirrage Jazz Orchestra”
Rīko:
Kultūras centrs “Ulbrokas Pērle” un Džeza orķestru atbalsta biedrība
Atbalsta:
Valsts Kultūrkapitāla fonds

Komponists, klarnetists, saksofonists Alvils Altmanis 2020. gada 1. jūlijā svinēja 70. šūpuļsvētkus. Dzimis Zemgalē. Klarnetes spēli mācījies Jelgavas bērnu mūzikas skolā un Jelgavas mūzikas vidusskolā. Absolvējis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju divas reizes – pirmo reizi kā atskaņotājmākslinieks un klarnetes spēles pedagogs, otro reizi jau brieduma gados kā komponists. Mūziķis ir Latvijas Komponistu savienības un Latvijas Klarnetistu biedrības biedrs, vairāku starptautisku un republikas mēroga izpildītāju un kompozīcijas konkursu laureāts. Muzicējis pūtēju orķestrī “Rīga”, Latvijas radio bigbendā, Jelgavas bigbendā “Gamma” un 25. gadus bijis Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra mākslinieks. Piedalījies džeza mūzikas konkursos un festivālos. 1981.gadā festivālā “Liepājas dzintars” par saksofona spēli Alvils Altmanis saņēmis balvu kā labākais instrumentālists. Spēlējot, improvizējot, aranžējot un komponējot mūziku, Alvils vienlīdz labi jūtas kā akadēmiskās, tā arī vieglās mūzikas žanrā. Jau 20 gadus Alvils Altmanis ir Ulbrokas Mūzikas un mākslas skolas klarnetes un saksofona spēles skolotājs, bet savu mūziķa karjeru turpina “Mirrage Jazz Orchestra” sastāvā. Komponista estrādes dziesmas ir dziedājuši tautā iemīļoti mākslinieki – Rita Trence, Andris Ērglis, Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Ieva Kerēvica, Kristīne Prauliņa, Inga Bērziņa, Vineta Elksne, Dainis Skutelis un citi.

Biļetes: “Biļešu Paradīze” kasē vai bilesuparadize.lv
Biļešu cena: 10 - 15 EUR
Koncertā tiekamies ar apmeklētājiem, kuri ir vakcinēti, pārslimojuši vai testēti!

Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. kas parāda, ka persona ir:
• vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
• pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19;
• pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pēdējo 6 stundu laikā ir veikusi Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pasākumu kopā ar vecākiem varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un kuriem nebūs jāveic Covid-19 tests.

Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu