Grupas IĻĢI koncerts / Kalnā kāpu skatīties, kā tecēja Daugaviņa

13. augustā, Lielvārdē, Spīdalas saliņā, norisināsies grupas Iļģi koncerts, kur vakara garumā apmeklētājiem būs iespēja nodoties dziesmām un dejām kopā ar Rīgas danču klubu un Lielvārdes deju kolektīvu dalībniekiem. 
Lai nodrošinātu biļešu un COVID-19 sertifikātu pārbaudi, lūdzam ierasties pasākumā no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00.
Ieejas maksa 10.00 eiro, biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas BIĻEŠU PARADĪZE kasēs kā arī LdNKC biļešu kasē no 3. augusta.

Ienākšana pasākumā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, kas parāda, ka persona ir:
Vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
Pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19;


No 1. jūnija ikvienam ir iespēja vietnē www.Covid19sertifikats.lv iegūt digitālu sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas faktu. Sertifikātu var izdrukāt vai saglabāt savā viedierīcē.

 
Nav gaidāmo pasākumu