Imanta Kalniņa jubilejas koncerts. Grupa EZERI un solisti: Kristīne Pāže, Olga Rajecka, Miķelis Putniņš, Ainars Mielavs

2021. gadā komponistam Imantam Kalniņam aprit 80 gadu un par godu šim notikumam ir radīta jauna koncertprogramma ar komponista zināmākajām un klausītājiem mīļākajām dziesmām, kuru aranžijas veidojusi grupa "Ezeri" sadarbībā ar mūziķiem Rūdolfu Macatu un Kristīni Pāži. Kā solisti koncertā uzstāsies Kristīne Pāže, Olga Rajecka, Miķelis Putniņš un Ainars Mielavs.

Koncertprogramma tapusi Fon Stricka villas paspārnē. 

Koncerts pārcelts iekštelpās - Auces novada Kultūras centrā, lai siltāk, sausāk un omulīgāk. Ar koncerta apmeklētājiem vienosimies par sēdvietām. 

Pirms koncerta un koncerta laikā darbosies kafejnīca. 

Ierašanās no plkst. 18:30, koncerta sākums - plkst. 20:00. 

Biļetes: 10 EUR, bērniem un senioriem - 5,00 EUR.

LĪdz 7 gadu vecumam bērniem, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maskas.

Tās iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv, Auces novada Kultūras centrā katru darba dienu no plkst. 9:00 - 17:00 un pirms koncerta. 

Koncerts jaukta tipa publikai, ko var apmeklēt vakcinētas, Covid-19 pārslimojušas personas, personas ar negatīvu Covid-19 testu, uzrādot atbilstošu sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez sertifikātiem, pusaudžiem no 12 vecuma - ieeja ar sertifikātiem. 

Covid-19 tests bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, līdz 2021. gada 1.septembrim tiek apmaksāts no valsts budžeta līdzekļiem, kā arī vēl ir iespējams izveidot attiecīgu sertifikātu bērniem. 

Vairāk: 

https://www.vmnvd.gov.lv/lv/laboratoriska-testesana-pakalpojumu-sanemsanai

https://www.zeemaps.com/view?group=3746536&x=24.252356&y=56.561049&z=10

Koncerta laikā var tikt filmēts un fotografēts, iegūtie materiāli var tikt izmantoti Auces novada Kultūras centra publicitātes vajadzībām. 

 
Nav gaidāmo pasākumu