Aivara Hermaņa un Aijas Vītoliņas koncerts

Aijas Vītoliņas un Aivara Hermaņa koncerts “Wiktorijas” koncertdārzā

Svētdien, 22. augustā plkst. 18.00 Liepājā, kultūras nama “Wiktorija” (Graudu ielā 36/38) koncertdārzā vai lietus gadījumā kultūras nama koncertzālē notiks šarmantās dziedātājas Aijas Vītoliņas un liepājnieka, leģendārā ģitārista Aivara Hermaņa koncerts.

Samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos. Klausītājiem būs iespēja baudīt gan maz zināmās, taču aizkustinošās flamenko balādes no pasaulslavenās ladino stila izpildītājas Jasmin Levi repertuāra, gan Latvijā populāru autoru skaņdarbus.
Koncertā skanēs arī instrumentālās kompozīcijas no Aivara Hermaņa solo albumiem “Mans laiks” un “Liepājas iela”, no albuma “Bague Duo”, kā arī R. Paula, U. Marhileviča, U. Stabulnieka, I. Dunajevska, V.A. Mocarta, John Lenon, Chick Corea, Astor Piazzolla un citu autoru populāras melodijas.

Par sadarbību ar ģitāristu stāsta Aija Vītoliņa: “Ar Aivaru esam satikušies brīnišķīgā koncertprogrammā, kurā izpildām sev ārkārtīgi mīļā un tuvā mūzikas virziena -  ladino dziesmas, kā arī mūsu pašu komponistu skaistākās melodijas. Aivars ir virtuozs, leģendārs ģitārists, un es katru reizi, esot uz skatuves, nespēju noticēt, ka man ir dota tik lieliska iespēja dalīt vienu skatuvi ar šo fantastisko mūziķi.”

“Aija, apveltīta ar spāņu temperamentu, lieliski dzied flamenko/ladino balādes. Viņu pavadīt vienmēr ir svētki! Ar prieku to darīšu arī dzimtajā Liepājā,” tā par savu skatuves partneri saka Aivars Hermanis.

Aijas Vītoliņas solo karjera aizsākas 2003. gadā pēc veiksmīgas sadarbības ar producentu apvienību “Virus Art” muzikālajā projektā “Tango Sin Quinto”. 2005. gadā Aija tiek uzaicināta piedalīties krāsainajā izrādē “Viva La Bomba” kopā ar Intaru Busuli, Uldi Marhilēviču un Laimi Rācenāju, 2006. gada nogalē piedalās ikgadējā, populārajā cabaret uzvedumā “Cabaret Allez” un 2007. gada janvārī - Raimonda Paula sadziedāšanās svētkos Arēnā Rīga. Aija Vītoliņa kā soliste ir piedalījusies pasaulslavenās Bernsteina Mesas uzvedumā, J. Lūsēna operā - melodrāmā “Agrā Rūsa”, muzikālajos uzvedumos “Cabaret plin plin”, “Cabaret Artelis” u.c. 2018. gadā, sadarbībā ar grupu “Tango Sin Quinto”, ir nācis klajā Aijas Vītoliņas pirmais solo albums “Klusums”.
Ģitārists Aivars Hermanis ir muzicējis grupās “Suvenīrs”, “Tip-Top”, “Modo”,“Opus”,“Remix”, R.Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, G. Rozenberga Bigbendā, “Stabu ielas džess” orķestrī, Laimas Vaikules grupā. Viņš veicis vairāk nekā 1000 studijas skaņu ierakstus, piedalījies vairāk kā 50 LP un CD ierakstos Aivars joprojām muzicē dažādos džeza un populārās mūzikas projektos: “Bague Duo”, “AG 3’O” u.c.

Aicinām uz tikšanos mūzikā, sarunās un atklāsmēs, baudot smeldzes piepildītās un sirsnīgās melodijas no mūziķu repertuāra!

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts un iegūtais materiāls var tikt izmantots pasākuma organizatoru publicitātes vajadzībām.
Biļetes iespējams iegādāties elektroniski https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/100651, kā arī “Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes jāiegādājas visiem apmeklētājiem neatkarīgi no vecuma.
Koncertu rīko - “BILŽU BIROJS”.
Vairāk par koncertu – tālr. 29282866

 
Nav gaidāmo pasākumu