Edavārdi lielkoncerts EKOSISTĒMAS

Latviešu hiphop izpildītājs Edavārdi izziņo “Ekosistēmas” lielkoncertu, kas norisināsies 1. septembrī Rīgā, “Hanzas peronā”. Tas būs pirmais repera šī gada solo koncerts, kurā tiks svinēts maijā iznākušais albums “Ekosistēmas”, kā arī dzīve un kopā būšana bez maskām un ierobežojumiem. 

“Ekosistēmas” lielkoncertu iesildīs neatkārtojamais Eliots (arī zināms kā Lielais Launags un Limo  Leedaka), kurš vasaras sākumā izdeva savu pirmo solo albumu 10 gadu laikā “Stulbais reps”. 

Edavārdi sola skatītājus izvest cauri gan visam jaunajam albumam, gan priecēt viņu ausis ar kompozīcijām, kurām daudzi klausītāji var noskaitīt vārdus no galvas pat pamostoties nakts vidū. Protams, ka arī šajā lielkoncertā neiztiks bez īpašiem viesiem un pārsteigumiem!

Ieeja uz “Ekosistēmas” lielkoncertu ir bez vecuma ierobežojuma, ierasties norises vietā varēs jau no pulksten 19.00. Koncertu iesildītāji atklās 20.00 un pats Edavārdi uz skatuves kāps 20:45.

Koncertu “Hanzas peronā” varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai personas, kuras ir pārslimojušas Covid-19 pēdējo sešu mēnešu laikā. 

Pie pasākuma ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments kopā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kuru iespējams iegūt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Iespējams, ka, mainoties valstī noteiktajām prasībām pasākuma apmeklēšanai saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, noteikumi var būt paplašināti un mainīti.

Vairāk informācijas: edavardi.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu