Mazās Imantdienas Liepupes muižā

Mazās Imantdienas Liepupes muižā.

Par godu komponista Imanta Kalniņa jubilejai Liepupes muižā notiks «Mazās Imantdienas», kurās piedalīsies komponista meita – aktrise un režisore Rēzija Kalniņa, ģitārists Kaspars zemītis, dziedātāji un komponista mūzikas izpildītāji Olga Rajecka, Uģis Roze kā arī pavādošie mūziķi.

Koncerta pirmajā dalā skanēs dziesmas «Dūdieviņš», «Bimini», «Betas dziesmiņa», «Piena ceļš», «Akāciju palags», «Es redzēju sapnī, kā Zālamans», «Mīlestība divreiz neatnāk» un «Viņi dejoja vienu vasaru», savukārt koncerta otrajā daļā skaistākās Imanta Kalniņa dziesmas no grupas «Turaidas Roze» repertuāra izdziedās Olga Rajecka un Uģis Roze.

 

«Manā bērnībā Vecpiebalgā «Vecpaulēnos» papam bija rožu dārzs – ar dažādām šķirnēm, krāsām, smaržu un raksturu. Paps katrai no viņām deva savu vārdu. Arī man bija sava roze – daudzpumpuraina  un dziļi samtaini sarkana. Katra ImKas dziesma ir kā pieskāriens katrai rozei caur dziesmu,mūziku un vārdu. Un katra «roze» izdzied un izdzīvo mūzikas pieskārienu savā raksturā un savā smaržā. Kopā ar izciliem mūziķiem mēs radām savu dziesmu no vārda un mūzikas. Pateicībā ImKam par iespēju sevi iedziedāt un dalīties ar Mūzikas vibrāciju un smaržu,» saka aktrise un režisore Rēzija Kalniņa.

Koncerts notiks divās daļās ar starpbrīdi.

 
Nav gaidāmo pasākumu