Koncertuzvedums - UZKĀPT SAVĀ KALNĀ

Vasaras vidū, 7.augustā Madonas novada Aronas kalnā notiks muzikāli vizuāls uzvedums "Uzkāpt savā kalnā!" Tas savā ziņā būs jaunums - jauna vieta, jauni vizuāli risinājumi, jauna organizatoru komanda, jauni mūziķi un jaunas Ilzes Rijnieces kompozīcijas. 
Plkst. 21.00     ģitārists un ceļotājs Reinis Jaunais un čelliste Erna Daugaviete ar koncertprogrammu ''Ausma ''
Plkst. 22.00    pirmatskaņojums - "Uzkāpt savā kalnā!"
Uzveduma tapšanas laikā ir izveidota muzikālā apvienība ''KALNA PUTNI'', kurā muzicē profesionāli mūziķi: Ilze Rijniece, Kristens Kupčs, Pauls Ķierpe, Edžus Korsaks, Artūrs Biķernieks, Austra Elza Kozuliņa, Karīna Laugale, Toms Kalderauskis.
Režija - Ināra Cakule; gaismas, video projekcijas, dizains, multimediji - Māris Mīlgrāvis; skanējumu nodrošina -  S.S.Music un Sandris Sproģis; producē - I.U. Sinepes un Medus sadarbībā ar Madonas pilsētas kultūras namu. 
Pasākuma filosofija ir cilvēka mūža laikā sastopamie šķēršļi un to pārvarēšana. Aronas kalnā uzveduma autore ir smēlusies iedvesmu un ar draugu, talantīgu mūziķu palīdzību ir iecerējusi to dot skatītāju sajūtām. Mēs piedzimstam un ar pirmo mirkli kāpjam katrs savā kalnā, dzīves ceļš tā arī ved uz augšu pārvarot pretestības. Šis stāsts ir aicinājums turpināt augt! 

Informē - STARS, radio SWH, Eiropas Hitu radio, Super FM, Jēkabpils radio 1; Radio NABA, [email protected]

Apmeklētājiem ieteikums ģērbties atbilstoši laika apstākļiem līdzi ņemot pledus vai sēžamos. Šajā dienā Aronas kalnā no Plkst.17.00 darbosies kafejnīca "Konzum Gardumi", kas ļaus baudīt pasākumu bez Covid-19 testa. Ja vēlaties rezervēt vietu kafejnīcas teritorijā par 15,- eur no plkst. 20.00 līdz 23.00. zvaniet Sigitai -  26368317.
Pasākumu var apmeklēt Covid-19 izslimojušie un vakcinētie cilvēki uzrādot sertifikātus un ID kartes! No plkst.19.00 pie Aronas kalna laboratorijā būs iespējas veikt ātro (15 min.) testu. Līdz 12 gadiem tests nav nepieciešams, līdz 18 gadiem tests ir par brīvu, līdz 100 gadiem par testu būs jāmaksā 10,47 eur.

Pasākumu atbalsta - Madonas novada pašvaldība; MANA MADONA

 
Nav gaidāmo pasākumu