Aktieru ansamblis DRAMA / Par to, kas bijis! Par to, kas būs!

Ansamblis DRAMA – aktieri Dita Lūriņa, Karīna Tatarinova, Mārtiņš Egliens un Mārcis Maņjakovs – piedāvā nopietni lustīgu un nenopietni nopietnu koncertprogrammu “Par to, kas bijis! Par to, kas būs!” jebkura vecuma auditorijai. Koncertā skanēs ļoti dzirdētas un arī stipri nedzirdētas dziesmas no latviešu teātra, kino un pasaules mūzikas pūra lādes. Dziedāsim kopā ne tikai jau labi zināmās, bet arī tikai šajā koncertā no jauna dzirdētās dziesmas! Īsumā – kopējas kāju piesišanas piepildīta programma, kas iepriecinās ikvienu klausītāju. 

Pasākuma veids: pārslimojušajiem, vakcinētajiem un testētajiem.

Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. kas parāda, ka persona ir:
• vakcinējusies pret Covid-19 (apliecina, ka ir pagājušas četrpadsmit dienas pēc pilna vakcinācijas kursa (“Pfizer- BioNTech”, “Moderna” un “Janssen” vakcīna) vai ir pagājušas no divdesmit divām līdz deviņdesmit dienām pēc vakcīnas "Vaxzevria" (AstraZeneca) pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "Vaxzevria" otrās devas saņemšanas);
• pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19;
• pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pēdējo 6 stundu laikā ir veikusi Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs;
• pasākumu kopā ar vecākiem varēs apmeklēt arī bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un kuriem nebūs jāveic Covid-19 tests.
Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā.

Biļetes: bilesuparadize.lv

 

 
Nav gaidāmo pasākumu