VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ / Akāciju palags

Tiekamies koncertsērijā VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ!

Pirms diviem gadiem Liepājas teātris aizsāka skaistu tradīciju – koncertuzvedumu ciklu "Vasaras vakari Liepājas teātrī". Koncerti notiek Liepājas teātra topošās mazās zāles pagalmā Teātra ielā 3 un ir izpelnījušies skatītāju mīlestību. Šovasar skatītājiem pagalmā tiks piedāvātas 2 koncertprogrammas – "Akāciju palags" un "Latviešu rokenrols".

Programma "Akāciju palags" veltīta izcilajam komponistam Imantam Kalniņam. Koncertā "Akāciju palags" izskanēs dziesmas, kas rakstītas tieši Liepājas teātra izrādēm, piemēram, "Brēmenes muzikanti", "Mīla, džezs un velns", "Trīs musketieri", "Princis un ubaga zēns" u.c., bet protams, neiztikt arī bez "Lilioma".

Programmas "Latviešu rokenrols" koncertā izskanēs grupu "Pērkons", "Jumprava", "Sīpoli", "Līvi" un citu iemīļotu mūziķu radītās dziesmas.

Koncertos piedalīsies Liepājas teātra aktieri un Liepājas mūziķi Normunda Kalniņa vadībā. Koncertprogrammas veidojis režisors Herberts Laukšteins.

 

*****

Vietu skaits ierobežots! Iespējams iegādāties:

*VIENA vieta pie STĀVGALDA 1 personai – 12 eiro
(pie viena stāvgalda paredzēta vieta 4 personām)

*VIENA SĒDVIETA PIE GALDIŅA 1 personai – 15 eiro
(pie viena galda paredzēta vieta 4 personām)

Koncertam ir divas daļas. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Tā kā pasākums notiks ārā, iesakām izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

 
Nav gaidāmo pasākumu