ŽAGARKALNA pacēlāja biļete ar rezervāciju.

Biļetes iespējams iegādāties tikai internetā. Biļešu rezervācija NETIEK veikta.

“Žagarkalns” piedāvā 12 dažādas grūtības trases, kas savienotas savā starpā, pieejami gan gari un līgani nobraucieni, gan dinamiskākas trases ar stāvākiem posmiem un straujiem pagriezieniem. Sākoties sezonai, trases tiek atvērtas pakāpeniski. Kompleksā darbojas Latvijas lielākā profesionālā slēpošanas apmācības skola, tāpēc šī ir labākā vieta, kur mācīties slēpot un snovot, kā arī izbaudīt brīvdienas bērnu skoliņās.

Atpūtas kompleksā “Žagarkalns” ir visa nepieciešamā inventāra noma, kafejnīca un visi citi slēpošanas bāzei nepieciešamie servisi, lai apmeklētāji pilnvērtīgi izbaudītu atpūtu.

Aicinām izvēlēties Jums visērtāko dienu un laiku, kurā pasportot svaigā gaisā Žagarkalnā! Iegādājoties biļeti, Jūs automātiski veicat laika rezervāciju. Pēc laicīgas ierašanās kalnā, uzrādot iegādāto biļeti kasē, Jūs saņemsiet pacēlāja biļeti.

Iegādājoties biļetes apmeklētājiem obligāti jāiepazīstas ar “Žagarkalna” noteikumiem – www.zagarkalns.lv/noteikumi/

Apmeklējot slēpošanas bāzi "Žagarkalns", ir jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. “Žagarkalns” slēpošanas bāzē un pie tās teritorijas ir noteikta 2 metru distancēšanās no citām mājsaimniecībām. Pērkot biļetes, apmeklētājs pats ir atbildīgs par laika apstākļu piemērotības izvērtēšanu slēpošanas kalna apmeklējumam. Apmeklētājs apņemas ievērot epidemioloģiskos drošības noteikumus un slimības simptomu gadījumā slēpošanas bāzi neapmeklēt.

 
Nav gaidāmo pasākumu