KINO /RAGANAS/

Žanrs: Piedzīvojumu filma, Komēdija, Ģimenes filma 

Ieteicams no 7+

Melnā humora piesātināts, bet sirsnīgs stāsts par zēnu, kurš zaudējis vecākus un 1967. gada beigās dodas dzīvot pie savas mīlošās vecmāmiņas uz Alabamu. Kad viņi sastop valdzinošās, bet velnišķīgās raganas, vecmāmiņa jauno varoni nosūta uz greznu piejūras kūrortu. Neapskaužamā kārtā viņi tajā ierodas tieši brīdī, kad pasaules Galvenā Ragana uz saietu pulcinājusi domubiedrenes no visas pasaules, lai īstenotu savus ļaunos plānus.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Izplatītājs: Acme Film SIA

Režisors: Robert Zemeckis

Lomās: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Kristin Chenoweth, Chris Rock

 

Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī saistībā ar vīrusinfekcijas Covid-19 izplatību un rūpējoties par apmeklētāju  drošību, turpmāk, apmeklējot publiskus pasākumus Koncertzālē "Cēsis", obligāti ir jālieto mutes un deguna aizsargmaskas.  

Atgādinām, ka biļešu personalizācija ir obligāta! Iegādājoties biļetes kasēs, to veiks kasieris, savukārt, pērkot biļetes interneta veikalā, automātiski būs jāaizpilda lauki ar informāciju par sevi.

Aicinām apmeklētājus publiskajās zonās ievērot distancēšanos un nedrūzmēties. 

 
Nav gaidāmo pasākumu