TEĀTRIS IR VISUR KULDĪGĀ 2020 / Piecu gadu jubilejas koncerts kopā ar Jāni Skuteli, Dziļi violets un Latvijā iemīļotiem māksliniekiem

NB! Skatītājiem ir iespēja iegādāties standarta ieejas biļetes - sēdvietas 10 EUR vērtībā, kā arī ieejas biļešu komplektus jeb sēdvietas pie divvietīgiem vai četrvietīgiem galdiņiem restorāna Bangert's terasē.
 
"Teātris ir visur Kuldīgā" 5 gadu jubilejas koncerts kopā ar Jāni Skuteli un “Dziļi violets”, apvienojot dažādu skatuves mākslas žanru Latvijā iemīļotu mākslinieku uzstāšanos un vienā koncertā ieskicējot ikgadējo festivāla repertuāra daudzveidību un plašumu.
 
Pasākuma programmā plānotie mākslinieki: Latvijas Nacionālās Operas un Baleta mākslinieki ar dejas priekšnesumu: baleta mākslinieks Arturs Skuteļskis un vadošā baleta soliste Margarita Demjanoka-Skuteļska; trio „Saldais”, kurā apvienojušās šarmantās aktrises Zane Dombrovska, Dita Lūriņa, Ērika Eglija, Lelde Dreimane, klausītājiem piedāvājot saldu, viegli pikantu koncertprogrammu ar nelielu šķipsniņu koķetīga humora; Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra muzikāls priekšnesums, ko aktieri ir sagatavojuši festivāla 5 gadu jubilejai par godu, iekļaujot tajā visā pasaulē atpazīstamus hītus un dziesmas no dažādām Teātra izrādēm; Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Brūveris ar muzikālu priekšnesumu, klausītājiem sniedzot ieskatu savā iemīļotajā repertuārā retro noskaņās; Ieva Kerēvica ar programmu "Mazās interpretācijas" kopā ar Norbertu Skrauci (bass), Madaru Kalniņu (piano), Kasparu Grigali (bungas); festivāla ikgadējie viesi - jautrās mūzikas grupa “Montana” ar savu neparasto manieri izpildot zināmus latviešu popmūzikas darbus un superhītus; burvju māksliniece Jeļena Paļčevska, kā arī koncertā uzstāsies jaunieši no Kuldīgas Bērnu un Jauniešu centra muzikāli radošās studijas “MONA”.
 
Pasākuma ilgums līdz 4h.

 

Cienījamie festivāla apmeklētāji!

Nākot uz pasākumu, pie ieejas biļešu kontrolieri Jums palūgs uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un aizpildīt nelielu anketu, kurā jānorāda Jūsu vārds, uzvārds, kontakttālrunis, sēdvieta. Anketas veidlapu Jūs saņemsiet pie ieejas.

Balstoties uz 2020. gada 9. jūnija Ministru kabineta noteikumu Nr. 360 8.3 punktu, lai ierobežotu Covid-19 izplatības risku, pasākumu rīkotājiem personu datu vākšana ir obligāta.

 
 
 
Nav gaidāmo pasākumu