VENTSPILS PILSĒTAS SVĒTKU VAKARA KONCERTS Reņķa dārzā

No plkst. 20:00 grupas ASTRO’N’OUT un Lietuvas mūziķa DADDY WAS A MILKMAN koncerts. Programmas kulminācijā filma VENTSPILS 700+30 un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja AIVARA LEMBERGA svētku uzruna, pēc kuras plkst.23:00 grandioza SVĒTKU UGUŅOŠANA.
Grupa ASTRO’N’OUT sevi pierādījusi uz Latvijas skatuves jau 15 gadu garumā un dzīvo mūzikā ar Raiņa citāta “Pastāvēs, kas mainīsies” pieeju. Programmā grupas lielākie hiti – “Nē gravitātei”, “Dejot trakāk”, “Tici sev”, “Multivitamīnu multipaka”, “Haosā” un, protams, “Daļa Rīgas”.
DADDY WAS A MILKMAN ir viens no spilgtākajiem šī brīža Lietuvas popmūziķiem, īstajā vārdā Igns Pocūns (Ignas Pociūnas). Latvijas publikai pazīstams pēc singla “Breathe In” un pērn izdotās dziesmas “This is how I Feel”, kas tapa sadarbībā ar grupu “Prāta vētra”. Lietuviešu mūziķis vairākkārt uzstājies Latvijā, tostarp 2018. gada novembrī “Arēnā Rīga”. Ventspilī kopā ar pavadošo grupu sniegs turpat pusotru stundu garu koncertu.
Vakaru vada DJ HORENS (Riga Reggae, F Art)

Ieeja pasākuma teritorijā no plkst. 19:30. Bērniem līdz 6 g.v. vecāku klātbūtnē ieeja bez maksas. 
Pieejamas tikai 3000 biļetes!

Stipra lietus vai vēja gadījumā notikumi var tikt atcelti vai pārcelti, tādā gadījumā par to tiks paziņots Ventspils Kultūras centra Facebook lapā.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums - ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.
Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com. Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem. Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu