Brīvdabas kino | CĪSIŅSUNS

Brīvdabas kino | CĪSIŅSUNS
Sestdiena, 8.augusts | 22.30 | Tukuma Pilsētas parks


Filma "Cīsiņsuns" uzņemta ASV 2016.gadā, un to veido četri stāsti par četriem saimniekiem un vienu suni. Kāda takšu šķirnes kucīte ceļo no saimnieka pie saimnieka, skatītājiem atklājot to nervozās, neparastās, bet tik ļoti krāšņās un melni smieklīgās dzīves, mainot tās pavisam.
Klusais ārprāts jeb lustīga eksistenciāla postaža… melno komēdiju cienītājiem. "Laimes" (1998) un "Palindromu" (2004) autors Tods Solondzs atgriežas ar četriem stāstiem, kurus vieno cilvēcība, absurds, Amerika, ironija, neveiklība, mīla, nāve un… takšu šķirnes kucīte. “Daba par viņiem negādā. Mēs esam suņa vienīgie draugi… “ – kaut suns te kalpo tikai kā filtrs, caur kuru pētīt mirstīgumu un visa veida nožēlojamības banalitāti. Filmā skan Kloda Debisī sapņainā Mēness gaisma un Marka Šaimana Takša balāde.

Filmas valoda - angļu ar subtitriem latviešu un krievu valodās. Filma saņēmusi galveno balvu un žūrijas balvu Deauville Film Festival.

Vietu skaits ierobežots.

Lai kino skatīšanās būtu patīkama un ērti baudāma, apmeklētāji aicināti ņemt līdzi savus, sēdēšanai brīvdabā paredzētus krēslus vai pledus.
Kino demonstrēšana plānota, ievērojot visus patreiz valstī noteiktos ierobežojumus, tādēļ lūgums pasākuma viesiem arī būt atbildīgiem, ievērot distancēšanās noteikumus un iegādāties ieejas biļeti savlaicīgi, lai kopā varētu baudīt brīnišķīgu vakaru.

Rīko: Tukuma pilsētas Kultūras nams sadarbībā ar Kino Bize
Pasākums notiek vasaras notikumu cikla “Tiekamies Tukumā” ietvaros

 
Nav gaidāmo pasākumu