Dzīves Mistērija. ININ NINI stāsti par sievieti.

Stāsti par sievietes Dvēseles dzīlēm. Senas, piemirstas un atdzimstošas pasakas par šo pasauli un citām. Sievietes būtība un iniciācijas ceļš, miesa, seksualitāte un garīgums - tie visi ir valdziņi, kas rakstīsies Augu mistiķes ININ NINI stāstījumā.

☝️Saruna norisināsies "Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā". Apmeklētāji tiek aicināti līdzi ņemt pledus, pufus vai piknika krēslus. Pasākuma organizators nenodrošina sēdvietas.

ININ NINI ir Augu mistiķe un seno pasaku teicēja, grāmatas TRĪSPADSMIT SAPŅOTĀJI, Dievu Augu Stāsti autore. ININ NINI darbs ir atbalsts cilvēka Dvēselei tās izaugsmes ceļā, kā arī dažādu iniciācijas ritu vadība - Augu ceremoniju, laulību, bērna svētību un cilvēka aiziešanas mūžībā.

Atbalstu dzīves ceļos ININ NINI mācījusies pie džungļu ļaudīm un pasaules slaveniem rakstniekiem - tādiem, kā Dr. Klarisa Pinkola Estes, autore grāmatai "Sievietes, kas skrien ar vilkiem". Sapņošanas, vīziju, transa stāvokļus un cilšu dejas no džungļu medicīnas vīriem un sievām. Dvēseles koučingu (atbalstu cilvēka Dvēselei mūža garumā, izejot visas iniciācijas jeb pārejas posmus no dzimšanas līdz aiziešanai) Misticisma skolā un Garīgajā Seminārā ASV. Taču galvenokārt - pati no sevis, velkot ārā visu seno, īsto, savējo.

ININ NINI cilts ir Mēnesgaismas cilts - M O O N L I G H T tribe un tās ļaudis. Tuvākie - Mežs, Jūra, Uguns, Vēji, cilvēkbērni un zvēru bērni.

ININ NINI Mīlestības pilni strādā ar nozīmīgām lietām, kas griež šo pasauli. Viens no strādāšanas veidiem ir runāt par to, par ko citi nerunā. Jo vārds iedarbina, vārds iekustina, palīdz tev atcerēties to, ko Tu jau dziļi sevī, iekšienē zini.

Jo ir laiks celties, tu esi vajadzīga šai pasaulei.

*Informējam, ka pašvaldības organizēto publisko pasākuma laikā iespējama pasākuma dalībnieku personas datu apstrāde fotografējot un filmējot, kā arī pēc tam iegūtais materiāls var tikt publicēts Salaspils novada pašvaldības informatīvajos kanālos un izdevumos informācijas atklātības un sabiedrības informēšanas mērķa nodrošināšanai. Vairāk informācijas http://www.salaspils.lv/privatums-politika.

 
Nav gaidāmo pasākumu