Čellists V. Pūce un pianists D. Tenis koncerts BEZ ELEKTRĪBAS

Čellists Valters Pūce un pianists Dainis Tenis satikās grupā DAGAMBA, kur abu mūziķu sadarbībā tapuši neskaitāmi aranžējumi gan roka, gan popa, gan pasaules, gan klasiskās mūzikas žanros.

Šobrīd Valters un Dainis nolēmuši atgriezties pie pirmavota - klasiskās mūzikas pamatiem un tās oriģinālā skanējuma - pieklusinātāka, akustiskāka un intīmāka. 

 „Šis ir projekts, kas visu laiku ticis atlikts, jo nekad “nav laika”. Šobrīd mums šī ir burvīga iespēja atgriezties laikos, kad mācījāmies klasisko mūziku. Izdzīvosim to kopā - bez elektrības," aicina Valters Pūce un Dainis Tenis.

Koncerta sākums: 20:00
Ierašanās: no 18:30
Koncerts notiks Mazmežotnes muižas pasākumu zālē - divās daļās, ar starpbrīdi.


Pirms/pēc koncerta varēsiet izstaigāties pa plašo muižas teritoriju, baudot vakara romantiku.
Pasākuma vietā darbosies bufete, kur varēsiet iegādāties gan uzkodiņas, gan dzērienus.
Jau laikus padomājot par burvīgas piektdienas vakara pavadīšanu un nesteidzīga sestdienas rīta sagaidīšanu, muižas viesnīca piedāvā rezervēt mājīgas muižas senajā atmosfērā iekārtotas istabiņas.
Mēs jūs gaidīsim!


P.S. Ar koncerta biļetes iegādāšanos un savu klātbūtni koncerta laikā - neiebilstat, ka pasākuma laikā uzņemtais foto un video būs izmantots publicitātes nolūkiem, kā arī esiet informēti, ka pasākuma laikā būs ievēroti šā laika MK izdotie drošības noteikumi pasākuma vietās.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu