Koncerts-tikšanās ar komponistu, ģitāristu Aivaru Hermani

28. oktobrī plkst. 19.00 Valmieras kultūras kartes īpašnieki un ikviens interesents aicināts uz koncertu-tikšanos ar ģitāristu, komponistu un producentu Aivaru Hermani Valmieras Kultūras centrā. Aivars Hermanis ir mūziķis ar 50 gadus ilgu muzikālās darbības pieredzi un radošiem sasniegumiem. Mūziķis šogad atzīmēs savu 65 gadu jubileju.

Koncertā skanēs Īzaka Dunajevska, V.A.Mocarta, Džona Lenona, Astora Pjacollas, Čika Korea, Raimonda Paula, Jura Pavītola, kā arī Aivara Hermaņa paša sacerētie instrumentālie skaņdarbi no viņa solo albumiem “Mans laiks” un “Liepājas iela”. Muzikālās kompozīcijas mīsies ar Aivara stāstījumu par viņa muzikālās karjeras veidošanu – laiku, kad Latvijā dzima un attīstījās populārā un rokmūzika, viņa laikabiedriem, kā arī pasaules mūzikas ietekmi.

Biļetes: EUR 5,-. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzē". Valmieras kultūras kartes īpašniekiem ieeja bez maksas, iepriekš izņemot ieejas karti Valmieras Kultūras centra kasē. Ar vienu kultūras karti pasākumu var apmeklēt 2 personas. 

Koncerts-tikšanās ar Aivaru Hermani sākotnēji bija plānots 14.aprīlī, taču valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ pasākuma norise tika pārcelta uz 28.oktobri. Iegādātās biļetes ar 14.aprīļa datumu ir derīgas koncertam 28.oktobrī, taču Valmieras kultūras kartes īpašniekiem, kuri saņēmuši ieejas kartes ar 14.aprīļa datumu, tās ir jāapmaina pret jaunām ieejas kartēm Valmieras Kultūras centra kasē (maiņu būs iespējams veikt arī pasākuma dienā). Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Vietu skaits ierobežots!

 

 
Nav gaidāmo pasākumu