HIDDEN ORCHESTRA | Ambiente skatuve

Cienījamie apmeklētāji,

2020.gada 21. martā plānotais Hidden Orchestra koncerts Koncertzāles “Cēsis” cikla Ambiente skatuve ietvaros tiek atkārtoti  PĀRCELTS.

No šī gada 11. oktobra plkst. 19:00. uz 2021.gada 5.martu.

Iegādātās biļetes būs derīgas uz pārcelto koncerta datumu.

Cēsīs savu pirmo koncertu Latvijā sniegs skaņas eksperimentatora un dabas entuziasta Joe Acheson gara bērns - elektroniskās, ambientās un džeza mūzikas un skaņu radīts iedomāts orķestris jeb apvienība Hidden Orchestra no Edinburgas.

Hidden Orchestra unikalitāte slēpjas īpašajā mūziķu sastāvā, kur priekšplānā ir divi bundzinieki. Savienojumā ar elektroniskajiem un akustiskajiem instrumentiem, dzīvās dabas ierakstiem un skanējumu papildinošām vizuālajām projekcijām, klausītāji gūst kinematogrāfisku un emocionālu mūzikas klausīšanās pieredzi. Skaņu celiņos viens otru nomaina dzīļi un piesātināti džeza, klasikas, drum'n'bass, roka un hip hopa rimi, kā arī gaiši dabas skaņu motīvi.

 “Ārkārtīgi atmosfēriski,” BBC 6Music.

"Aizkustinošs, psihedēlisks, plūstošs un ritmisks hibrīds, kas ir apburoši kinematogrāfisks,"  The Skinny. 

 “Emocionāli, dziļi, telpiski, izcili…” MJ Cole.

Grupas sastāvs ir mainīgs, bet Cēsīs dzirdēsim Joe Acheson (bass un elektronika), Tim Lane (perskusijas), Jamie Graham (perkusijas). Vizuālās mākslas meistars Tom Lumen.

*Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Koncertu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

 
Nav gaidāmo pasākumu