Pavasara noskaņa ar grupu Big Al & The Jokers

Ir pagājis gads un ir pienācis laiks kārtējam grupas “Big Al & The Jokers” koncertam Ķekavas kultūras namā.
Šogad svinam grupas 6-o dzimšanas dienu, precīzāk tagadējam grupas nosaukumam 6 gadi. Īstenībā 9 mūziķi – Romāns Vendiņš, Zintis Žvarts, Sandris Skeranskis, Eduards Raubiško, Uldis Ziediņš, Juris Skrajāns, Raitis Aukšmuksts, Pēteris Liepiņš, solists Aļģirdas Šuminskas, skaņu režisors Sergejs Laletins un menedžeris Rafails Balkins kopā strādā jau vairāk kā 10 gadus un grupas nosaukuma maiņa 2013.gadā atspoguļo tikai kolektīva jauna mākslinieciskā etapa sākumu sadarbībai ar vienreizējo un neatkārtojamo solistu no Lietuvas - Aļģirdas Šuminskas vai BIG AL, kas arī atspoguļojas grupas nosaukumā.
Pavasarīgā tikšanās ar grupu kā vienmēr sniegs tikai pozitīvas emocijas un dzirkstošas enerģijas lādiņu ilgam laikam. Koncertā grupas mūziķi vedīs Jūs pazināmām un ne tik zināmām grupas radošās darbības takām, atklājot ne vienu vien pikantu detaļu….
Nav arī noslēpums, ka viens no koncerta rīkošanas iemesliem ir saksofonista un grupas koncertmeistara, Ķekavas iedzīvotāja – Eduarda Raubiško dzimšanas diena.
Eduards ir arī Ķekavas Mūzikas skolas pedagogs un viņa talantīgie skolnieki jau trešo gadu pēc kārtas arī piedalīsies koncertā.
Gaidīsim Jūs pavasarīgā noskaņojumā uz grupas “Big Al & The Jokers” koncertu Kekavas kultūras namā 2019.gada 26.aprīlī pl. 19:00.
Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā un Ķekavas kultūras namā.

Koncerta organizators: SIA “BRIG”
www.jokers.lv

 
No upcoming events