Marijas Naumovas Ziemassvētku programma / Gavilējiet zvaigznes

Uzmanību!

Organizatori vēlreiz atgādina, ka visas iegādātās biļetes uz šiem koncertiem būs derīgas tikai uzrādot Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā visa vecuma bērni) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. 
Bet tiem, kuriem Covid 19 ierobežojumu noteikumu dēļ nebūs iespējams apmeklēt koncertus novembrī, ir iespēja līdz 2021.gada 31. augustam atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu par līdz 2021.gada 15.jūnijam nopirktajām biļetēm rakstot uz [email protected]   
Tāpat ikvienai personai, kura ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā, bet kultūras pasākumumu nevarēs apmeklēt pozitīva Covid 19 testa rezultāta dēļ, līdz šī gada 31.decembrim ir tiesības nodot biļeti kasē un atgūt par biļeti samaksāto naudu.

 

 

Marijas Naumovas Ziemassvētku koncerts 

„Gavilējiet, zvaigznes”

2021. gada decembris 

Latvijas Svētnamos un Kultūras centros

 

„ Šonakt klusi, klusi Debess atver vārtus

Un pa Lielo Piena Ceļu atnāk

Kāda spoža zvaigzne, spožākā no visām,

Lai pār Zemi atkal būtu Gaisma! ”

 

Šie ir vārdi no Ziemassvētku koncerta tituldziesmas “Gavilējiet, zvaigznes”, kuru radīja Niks Matvejevs. Dziesma precīzi un brīnumaini iezīmē šo, mums visiem tik neaizmirstamo pārmaiņu laiku, kas liek aizdomāties un vairāk kā citkārt raudzīties zvaigznēs, lūgt un lūgties, meklēt, cerēt un mīlēt. 

Dziesmu klausieties te: https://www.youtube.com/watch?v=50zoHlDkMXk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0NTtrMH9dlT9KZ56nW_J2FR6YT7SVZ57ct35WuZvs7qqivS_i_ZL5mfwI 

Ziemassvētku koncerts  „Gavilējiet, zvaigznes” notiks šī gada 16. decembrī .

 

Ziemassvētku programma ir veltījums mūsu visu mātei - ZEMEI!

 

Koncertā skanēs gan R. Paula, gan N. Matvejeva zināmas un pavisam nedzirdētas kompozīcijas, I. Kalniņa, J. Lūsēna, U. Marhilēviča, I. Feldmaņa dziesmas, gan dziesmas no Marijas pēdējā albuma „Uz ilūziju tilta", kā arī jaunas orģinālkompozīcijas.

 

Koncertā muzicēs - Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Līga Robežniece (balss), Jegors Kovaikovs (ģitāra).

 

Koncerta norises vieta:

16. decembrī / 19:00 - Rēzekne, Latgales Vēstniecībā GORS

Koncerts vienā daļā. Ilgums - 90 min. 

Biļetes tiek tirgotas “Biļešu paradīzes” kasēs, internetā https://www.bilesuparadize.lv/lv/performance/20087  

 

Marija Naumova soc. tīklos:

·        Facebook - https://www.facebook.com/NaumovaMarija/  @NaumovaMarija 

·        Instagram - https://instagram.com/marija.naumova?igshid=1ib0aq7xdg5zw

·        Mājas lapa: http://www.marijanaumova.lv/

·        Hashtag: #marijanaumova #GavilējietZvaigznes #ZiemassvētkuKoncerts

 
No upcoming events