Deju kolektīvu koncerts / Trīs riņķīšus danci grieza

Svētdien, 8. decembrī plkst.15.00 teātra namā “Jūras vārti” uz koncertu “Trīs riņķīšus danci grieza” aicina Ventspils deju ansambļa “Liedags” dejotāji un kolektīvu mākslinieciskā vadītāja Inga Liepiņa.

Gan vecmeistaru, gan jauno horeogrāfu veidotajiem deju rakstiem ļausies kolektīvu dalībnieki no pašiem mazākajiem ķipariem līdz vidējās paaudzes brašajiem dejotājiem. Kopīgi baudīt dejas prieku aicina arī senioru deju kopa “Brīzīte”.

Biļetes cena 2.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana teātra nama “Jūras vārti” kasē (tālr. 63624272), Ventspils kultūras centra kasē (tālr. 63624796), visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.
Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.
Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.
Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
No upcoming events