Siguldas Pilsētas trase /LIELĀ TRASE/

UZMANĪBU! Lūdzam ņemt vērā, ka sakarā ar apmeklētāju skaita ierobežojumiem un, lai mēs spētu kontrolēt cilvēku skaitu trases teritorijā, biļete ir jāiegādājas arī bērniem līdz 7 gadu vecumam.

Ja esat pieteicis instruktoru Siguldas Pilsētas trasē, biļetes “Biļešu paradīzē” nav nepieciešams iegādāties. Pieteikt instruktoru var, zvanot pa tālruni 25733008!

Lūdzam ņemt vērā, ka, iegādājoties apmeklējumu ar jebkuru no atlaidēm, jums pie kases būs jāuzrāda atbilstošs dokuments: skolēnu apliecība, studentu apliecība, pensionāru apliecība vai Siguldas novada ID karte.

Kasē uz vietas jāiemaksā ķīlas nauda par pacēlāja karti - 5.00 eiro, kuri tiks atgriezti, kad karte tiks nodota.

Iegādājoties biļeti apmeklētājs rezervē divu stundu apmeklējumu 20 nobraucienu skaitam ar pacēlāju. Ja būs nepieciešams, braucienus uz vietas būs iespēja papildināt servisa ēkā.

Informējam, ka veicot rezervāciju un iegādājoties biļetes kalna apmeklējumam uz nedēļas nogalēm, aicinām veikt inventāra rezervāciju, sūtot ziņu pa tālruni 25733008 ar tekstu: vārds, uzvārds, rezervācijas datums un laiks, slēpes vai snovbords, kājas izmērs, auguma garums. Piemērs: Jānis Bērziņš, 01.03. plkst.12.00, slēpes, 43. izmērs, 186 cm. Nosūtot ziņu, Jūs saņemsiet apstiprinājuma atbildi. Šāda rezervācija nodrošinās jums nepieciešamo inventāru Jūsu ierašanās laikā uz kalna.

Biļešu rezervācija pa telefonu netiek veikta.

 

Pilsētas trase atrodas Siguldā, Gaujas ielejā, kas sola sportiskas aktivitātes vienlaikus ar neaizmirstamu ainavisku skatu baudīšanu. Sportiskākais kalns, garākais nobrauciens, plašākā nogāzes, moderns aprīkojums, gleznains skats – tas viss raksturo Siguldas Pilsētas trasi. Lielā un Vidējā trase (350 un 200 metru garas), kā arī Iesācēju kalns. Iesācēju kalns ir paredzēts pirmajiem soļiem kalnu slēpošanā un snovbordā kopā ar instruktoru.
Pieejama inventāra noma, instruktoru pakalpojumi un kalna pakājē kafejnīca “Finišs”, kas šobrīd piedāvā siltu un gardu maltīti baudīt līdzņemšanai.

 
Нет предстоящих мероприятий