Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo koncertizrādē 100 GADI AR PIAFU

2020.gada 30.oktobrī plkst. 19.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" lielajā zālē norisināsies Andreja Osokina un Katrīnas Gupalo koncertizrāde "100 GADI AR PIAFU".

“100 gadi ar Piafu”, nojaucot robežu starp teātri un izpildītājmākslu, klasisko un populāro mūziku, atklāj stāstu par vīrieša un sievietes mīlestību un tās nepieradināmo dabu iedvesmai pakļautajā mākslinieka dzīvē. Veltījums leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas simtgadei apvieno gan Piafas leģendārākos hītus un īpaši ekspresīvās pēdējo gadu dziesmas, kas daudziem klausītājiem būs atklājums, gan arī klasisko mūziku, kas skanējusi Piafas dzīves laikā, iedvesmojusi viņu un radījusi atmosfēru 20. gadsimta Parīzē – Ravēls, Satī, Stravinskis un Debisī.

Programma skanējusi vairāk kā 20 dažādās Latvijas koncertzālēs, tai skaitā Splendid Palace Rīgā, Liepājas Lielajā Dzintarā, Ventspils Jūras vārtos, Mālpils muižā, Lūznavas muižā, Daugavpils teātrī, kā arī “G Livelab” koncertzālē Helsinkos. 

“Mēs ar Andreju šo koncertizrādi iestudējām 2015. gadā un atskaņojām to neskaitāmās pilsētās visā Latvijā. Kopš šiem notikumiem tik daudz kas ir mainījies – mēs paši esam kļuvuši citādāki, pasaule ir mainījusies, tādēļ būs ļoti interesanti redzēt, kā šī izrāde skanēs tagad. Īpaši priecājamies to atkal rādīt Rīgā, jo tālajā 2016. gadā te nospēlējām tikai vienu izrādi, tādēļ daudzi mūsu draugi un talanta cienītāji nepaguva to noskatīties,” atklāj dziedātāja Katrīna Gupalo.

“Ziemeļblāzmā esam uzstājušies ar dažādām programmām un vienmēr ļoti priecājamies te atgriezties gan ļoti atsaucīgo klausītāju dēļ, gan tādēļ, ka koncertzāles kolektīvs vienmēr mūs uzņem ar īpašu sirsnību un profesionalitāti,” papildina pianists Andrejs Osokins.

Biļetes pieejamas Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas  centrā, kā arī Biļešu Paradīzē.

 

Informējam, ka pasākums norisināsies atbilstoši 09.06.2020. Ministru kabineta noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. Atgādinām, ka pirms pasākuma notiks apmeklētāju reģistrācija, tādēļ aicinām visus ierasties laicīgi, ņemot līdzi sejas masku!

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 
Нет предстоящих мероприятий