Dzīvie dinozauri / Living Dinosaurs

1. Iegādājoties biļetes grupai, uz katriem 10 grupas apmeklētājiem, viens aizbildnis drīkst apmeklēt izstādi bez maksas.
2. Apmeklētāju grupai, kurā ir vairāk nekā 20 cilvēki, tiek piemērota 10% atlaide. Šādas biļetes pieejamas tikai ceļojošās izstādes kasē!
3. Bērniem līdz 2 gadu vecumam biļete nav nepieciešama.
4. Ceļojošās izstādes kasē ir iespējams norēķināties tikai skaidrā naudā.
5. Cenas:
    bērniem 7,90 EUR (līdz 16 gadu vecumam)
    pieaugušajiem 9,90 EUR
    2 pieaugušie + 2 bērni 33,60 EUR
    2 pieaugušie + 1 bērns 25,70 EUR

Ceļojošā izstāde ”Dzīvi Dinozauri” – pirmo reizi Latvijā!
Ko tādu Jūs vel tiešām nebūsiet redzējuši – pie mums ir atceļojuši Dinozauri! Apmeklētāji kopā ar dinozauru modeļiem nonāks tālā pagātnē! Ceļojošā izstāde ”Dzīvie Dinozauri” ir animatoriska izstāde par dinozauriem, kuru ir apmeklējuši jau vairāk nekā 10 miljoni skatītāju visā pasaulē!
Brīnišķīgie izstādes eksponāti pārvietojas dabā, kustās un izdod skaņas, ar kuru palīdzību mēs pārcelsimies aizvēsturē – Dinozauru laikmetā! Izstāde visai ģimenei, kuras laikā varēsiet pašu acīm redzēt vairāk nekā 20 dinozauru eksponātus mērogā 1:1. Pie mums sastapsi tiranozauru REX, triceratopsa Diplokssu un Pterodaktila modeļus.
Aicinam iepazīt fantastisko un izzināt nezināmo! Ja vēlaties jautri, interesanti un izzinoši pavadīt brīvo laiku, tad ķeriet iespēju kopā ar mums nonākt interesantajā un noslēpumainajā pagātnē! Nāc un dāvini neaizmirstamas emocijas sev, draugiem un radiem!
Apmeklē šo unikālo izstādi jau tagad! Izstāde ir atvērta apmeklētājiem katru dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00.
Jūs nevarat to palaist garām!

 
Нет предстоящих мероприятий