Čella svētki Kuldīgā / DAGAMBA

Klasiskās mūzikas huligāni DAGAMBA Kuldīgā

1. maijā Kuldīgu satricinās klasiskās mūzikas huligāni grupa DAGAMBA, kuru koncertā dzirdēsim skaņdarbus no koncertprogrammām “DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY”, #LudwigVanRammstein un ne tikai. Klausītāju iemīļotā grupa jauks stilus un ārdīs robežas, piedāvājot klasiku oriģinālās interpretācijās un rokmūziku ar klasikas elementiem.
Koncerts notiks 1. maijā plkst. 19:00, Kuldīgas Kultūras centrā, un tas būs koncertcikla “Čella svētki Kuldīgā” noslēgums. Koncertcikls izskanēs paralēli 11. Starptautiskajam Kārļa Davidova čellistu konkursam. Zīmīgi, ka arī divi no grupas DAGAMBA dalībniekiem – Valters Pūce un Antons Trocjuks - savulaik guvuši panākumus jauno čellistu konkursā Kuldīgā.
DAGAMBA, kā ierasts, pierādīs, ka Bēthovena mūzika ir rokmūzika, ka Rammstein melodijas ir akadēmiskas, kā arī atklās pārsteidzošu skanējumu, sadarbojoties ar P. Čaikovski.
DAGAMBA sastāvā: Valters Pūce (čells), Antons Trocjuks (čells), Dainis Tenis (klavieres), Artūs Jermaks (bungas), Hamidreza Rahbaralam (perkusijas, balss).

Rīkotājs:
Kuldīgas novada pašvaldības aģentūra “Kuldīgas kultūras centrs”
Reģ. Nr. 90000036401

 
Нет предстоящих мероприятий