Leons Briedis - Piemiņas koncerts

UZMANĪBU! Sakarā ar Latvijā izsludināto ārkārtas stāvokli un valdības noteikto aizliegumu publisko pasākumu norisei, dzejnieka Leona Brieža Piemiņas koncerts ir pārcelts uz 2021. gada 25. oktobri. Tie, kuri iegādājās biļetes uz iepriekš paredzēto koncertu Rīgas Kongresu namā internetā, jaunās biļetes saņems elektroniski, savā e-pastā. Savukārt tie, kuri biļetes iegādājās kasē, savas iepriekš nopirktās biļetes pret jaunajām varēs apmainīt stundu pirms pasākuma. Pateicamies par izpratni un kopīgi rūpēsimies par visu līdzcilvēku veselību!  

Dzejnieka Leona Brieža piemiņu godinās spilgtākie viņa dziesmu izpildītāji V.Lapčenoks, A.Ērglis, N.Rutulis,  J.Vizbulis, Ž.Siksna, I.Pētersons, J.Paukštello, G.Veits, G.Krievkalna, I.Sutugova un daudzi citi dziedātāji. Dzeju runās aktieri Jēkabs Reinis u.c.

Koncertā skanēs populārākās dziesmas ar L.Brieža vārdiem - "Dāvāja Māriņa", "Atziedi, dvēsele!", "Pasaulīte", "Tad, kad mēs iemīlēsim", "Atgriešanās", "Neļaujiet nosirmot mātēm", "Cielaviņa", "Pēc 100 gadiem Piebalgā", "Ap Jāņiem Mārtiņos", "Kad nekas nav palicis tevī" un daudzas citas.

Pasākums noritēs saskaņā ar atviegloto drošības pasākumu protokolu (pasākuma apmeklētājiem pie ieejas jāuzrāda sertifikāts, kas apliecina vakcināciju pret Covid -19 vai Covid-19 pārslimošanas faktu). Par sertifikāta derīgumu ir atbildīgs tā uzrādītājs, serifikātu sistēmas uzturētājs r Nacionālais Veselības dienests, nesvis pasākuma rīkotājs.

 
Нет предстоящих мероприятий