LĪGOJAM BAUSKĀ 2019

Tradicionāli vērienīgais radio un TV dižkoncerts "Līgojam Bauskā!" būs Bauskas pilsētas dzimšanas dienas svinību kulminācija, kurā uz skatuves redzēsim labākos Bauskas pašdarbības kolektīvus, kā arī tautā iemīlotus māksliniekus - Žoržu Siksnu, Viktoru Lapčenoku, Jāni Buķeli, Samantu Tīnu, Gintu Krievkalnu, Artūru Biķernieku, Ivo Grīsniņu Grīsli, u.c.  Apmeklētājiem Bauskas pilsdrupu estrāde būs atvērta no pl. 20.00, bet 22.00 sāksies vakara dižkoncerts, pēc kura noslēguma sāksies balle līdz saullēktam. Koncertā īpaši tiks godināta grupa "Dālderi", jo šogad aprit 40 gadi kopš tās dibināšanas.

Ņemot vērā ierobežoto autostāvvietu skaitu, acinām Jūs savalaicīgi iegādāties arī autostāvvietas biļetes (10 EUR), kas Jums dos garantētu iespēju novietot savu automašīnu estrādes pakājē. Iebraukšana autostāvvietā no pl. 20.00. 

 

Informējam, ka pasākuma laikā var tikt veikta pasākuma un tā apmeklētāju video un foto fiksēšana ar mērķi šos ierakstus padarīt publiski piejamus.  Biļete uz pasākumu ir jāiegādājas ikvienam pasākuma apmeklētājam. Skatītājiem līdz 5 gadu vecumam, kuri neaizņem atsevišķu sēdvietu un apmeklē pasākumu pieaugušo pavadībā, jāiegādājas t.s. "bērnu biļete" par 5 EUR. Katra biļete ir derīga vienreizējai ieejai pasākumā. Atstājot tā teritoriju, jāiegādājas atgriešanās aproce (pirms iziešanas no pasākuma teritorijas) vai jauna biļete.

 
Нет предстоящих мероприятий