Rikardiona Dzimšanas dienas koncerts

24. marts ir mana dzimšanas diena un būt uz skatuves ir vislielākā dāvana man šādā skaistā dienā. Koncerts sāksies plkst. 19.00

Rikardions jeb Rihards Millers ir uz skatuves jau 9 gadus. Pavisam drīz tiks svinēta 10 gadu jubileja kopš Rikardions ir uz skatuves un iepriecina savus klausītājus. Šis koncerts ir kā ievads plānotajai tūrei, kura izskanēs pa visu Latviju.

Rikardions ar savu īpašo muzikālo skanējumu un skatu uz mūziku ir patīkami atšķirīgs un savdabīgs. Rikardions popularitāti guvis Okates skatuvē un ir sasniedzis labus panākumus Latvijas muzikālajā dzīvē. Uzvarējis muzikālajā realitātes šovā ‘’Okartes skatuve’’ ar grupu ‘’Jātnieki’’, 2016 gadā dziesmai ''Mīlas tuksnesis'' ieguvis ‘’Bezgalības balvu’’, 2016 gadā iekļuvis šova ''Dzintara dziesmas'' finālā, 2017 gadā izdeva savu pirmo mūzikas albumu ar nosaukumu ‘’Džamba Džasa’’ un daudzi citi panākumi ir sasniegti aktīvi darbojoties Latvijas mūzikā. Pavasarīgais vakars tiks svinēts kopā ar populāriem viesmāksliniekiem no visas Latvijas - Kristīne Šomase, Edgars Balodis(Lenijs), Santa Getmančuka, Aldis Rullis un ballē spēlēs grupa ''Jūrkant''. Koncertu vadīs Santa Getmančuka un koncertā Rikardionu pavadīs dzīvā grupa. Pēc koncerta plkst. 22.00 būs svinīgā balle, uz kuru visi laipni aicināti! Uz tikšanos!

 
Нет предстоящих мероприятий