Ziemassvētku mistērija. Izlaušanās spēle un koncerts (7-9 gadus veciem bērniem)

Rūķu orķestris ar lieliskām Ziemassvētku dziesmām, Ziemassvētku vecītis ar darbnīcām un pirmssvētku pārsteigumiem - kas vēl var būt jaukāk par šo! Te pēkšņi - negaidītu notikumu un burvestību rezultātā visi svētku dalībnieki tiek ieslēgti un ir bažas, ka līdz svētkiem netiks laukā! Aizdomas krīt uz skaudīgo rūķi Kniebdeguni. Mājā ir atstātas zīmes un mīklas. Kopā ar Ziemassvētku vecīti un rūķu orķestri tās visiem būs jāatrisina, lai atkal tiktu laukā, varētu līdz svētkiem paspēt izvadāt dāvanas un apciemot bērnus.

Kādēļ gatavošanās svētkiem notiek tieši Jāņa Akuratera mājā? Tas tādēļ, ka īpaši romantiskā un skaistā māja Pārdaugavā kļuvusi par Ziemassvētku vecīša mītni, kad vien viņš viesojas Rīgā.

Aizraujoša izlaušanās spēle un interaktīvs Ziemassvētku uzvedums vienā notikumā. Kad viss veiksmīgi atrisinājies, Ziemassvētku vecītis visiem piešķirs skaistas un čakli nopelnītas dāvaniņas.

Kamēr bērni piedalīsies izlaušanās spēlē, vecākiem būs iespēja baudīt karstvīnu un doties ekskursijā pa Jāņa Akuratera muzeju.
Pasākums plānots divām vecuma grupām (pielāgojot uzdevumu un stāsta sarežģītību): 4 – 6 gadi un 7 – 9 gadi

Cena – 22 EUR, 25 EUR (ar diviem pavadoņiem)
Cenā iekļauts – pasākuma apmeklējums bērnam un 1 pavadonim, karstvīna glāze un muzeja apmeklējums pavadonim, dāvana bērnam (Latvijā veidots Ziemassvētku rotājums, ar rokām darināti saldumi). Pasākuma ilgums – 2 stundas.

Piedalās – rūķu orķestris (grupa Loud silence)
Ziemassvētku vecītis
Rūķi: Rūtiņa un Kniebdegunis

 
Нет предстоящих мероприятий