Aivars Hermanis 65

Aivars Hermanis, smalki niansēts, delikāts un mazliet nostalģisks mūziķis, īstens Latvijas patriots ar kurzemnieka spītu, aicina uz savu 65 gadu jubilejas koncertu 2020. gada 7. martā, VEF Kultūras pilī Rīgā un 15. martā koncertzālē “Lielais Dzintars” Liepājā.
Jau vairāk kā 50 gadus Aivara Hermaņa sabiedrotais ir ģitāra, kuras virtuozais skanējums aizkustinājis daudzu klausītāju sirdis jau no laikiem, kad Aivars darbojās grupās "Suvenīrs", "Tip-top", "Modo", "Opus", "Remix", Valsts televīzijas un Radio vieglās estrādes mūzikas orķestrī, Raimonda Paula ansamblī, Gunārā Rozenberga bigbendā, Laimas Vaikules grupā un citās mūziķu apvienībās.
Klausītāji varēs izbaudīt dziesmas un instrumentālos skaņdarbus, kas iekļauti mūziķa divos solo albumos, kā arī kopdarbos, kas tapuši sadarbībā ar laikabiedriem - dziedātāju Ievu Akurāteri, Aiju Vītoliņu un Igo, mūziķiem Uldi Marhilēviču, Juri Kristonu, Raimondu Macatu un Ēriku Upenieku, kā arī ar “Akustisko ģitāru trio (AG 3’o)” dalībniekiem – Kasparu Zemīti un Mārci Auziņu. Šie skatuves mākslinieki būs kopā ar Aivaru viņa jubilejas koncertos VEF Kultūras pilī un koncertzālē “Lielais Dzintars”.

 
Нет предстоящих мероприятий