MĪĻDZIESMIŅAS. Koncertprogramma bērniem

Koncertprogrammā bērniem “Mīļdziesmiņas”, dziedot bērniem mīļas dziesmas, dzirdēsim Aiju Andrejevu, Martu Kristiānu Kalniņu, uzstāsies arī Goran Gora, Jānis Miltiņš, Mārtiņš Miļevskis. Koncerta stāstniece – Karina Bērziņa.

Par programmu: Latviešu tautasdziesmas, Imanta Kalniņa un Raimonda Paula, Renāra Kaupere un Valta Pūces dziesmas, kas savijas raibā virknītē. Dziesmiņas – mīļdziesmiņas. Par saulīti un mīļu dienu, par brālīti, māsiņu un putniņu, lelli, kurai skaistākā jaka, par vilciņu, kas jēros ir apmaldījies, par zaķīšiem pirtiņā. Par raibo pasauli, kurā katram sava vieta.

Koncertprogramma “Mīļdziesmiņas” ir viena no VSIA “Latvijas koncerti” “Patiešām maziņiem” programmām. “Patiešām maziņiem” ir izglītojošs un izklaidējošs koncertcikls pirmsskolas vecuma bērniem.

Mūziķi:
Aija Andrejeva (balss, flauta)
Marts Kristians Kalniņš( balss, oboja)
Goran Gora (balss, ģitāra)
Jānis Miltiņš (taustiņi)
Mārtiņš Miļevskis (sitaminstrumenti)
 
Koncerts paredzēts bērniem no 3 gadu vecuma, ģimenēm un jaunāko klašu skolēniem. Bērniem līdz 7 gadu vecumam, kas neaizņem atsevišķu sēdvietu, biļete nav jāiegādājas.
 
GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected] .
 
Нет предстоящих мероприятий