Koncerts / Visuma vizošā tumsa

Koncerts “Visuma vizošā tumsa”
Visumā nekad nav īstas tumsas. Tas viegli atstaro zvaigžņu radīto gaismu. Saule savā spožumā silda ZeMi, mūsu mājas. Vietu, kur līdzās pastāv kā pilsētvides radītie ritmi un putnu dziesmas, tā daudzas aiziešanas un atnākšanas, ko koncertā “Visusma vizošā tumsa” nodos skatītājiem apvienība “ZeMe”, kurā apvienojušās divas radošās personības: kokļu pavēlniece Laima Jansone un dīdžejošanas čempions, elektroniskās mūzikas pārstāvis Monsta (Uldis Cīrulis). Mākslinieki izpildīs dziesmas no dueta debijas albuma “Visuma vizošā tumsa”, kurā apvienotas jaunākās kompozīcijas ar senākiem darbiem.
Koncertā dzirdēsiet saikni starp divām pasaulēm - starp mūsdienīgo un tradicionālo, starp mieru un trakulību, starp trauslo un nesatricināmo, starp nopietnību un rotaļīgumu, ko sniedz gan elektriskās, gan akustiskās kokles, kā arī elektronikas skaņas, kas tiks filigrāni veidotas no dažādu sadzīves priekšmetu skaņām, un to visu papildinās mūziķu drauga Toma Poiša kontrabasa solo.
Mūzikālo skanējumu mākslinieciski papildinās dejotāji, izdejojot dabas ritmus un sirdspukstus, un vizuālu segu uzklās scenogrāfija, kas katram skatītājam atklās visuma vizošās tumsas un gaismas spēles.
Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

 

 

 
Нет предстоящих мероприятий