DUCELE koncerts Tā viš i

DUCELE – Latviešu pop/folk/hipster/svinger roka ekoloģiskās mūzikas grupa/orķestris : Andris Alviķis (balss, kontrabass, sitamie instrumenti), Arnis Veisbārdis (balss, ģitāra), Artūrs Uškāns (balss, akordeons, kokle, dūdas, stabules, ģitāra), Mārcis Kalniņš (balss, bandžo, bazuki, ģitāra)
“Tā Viš I” – ekskluzīvi jautri un sirsnīgi koncerti (vislatvijas tūres ietvaros)!!! Biļetes uz šiem koncertiem, noteikti, būs Lieliska dāvana pie Ziemassvētku eglītes (no Ziemassvētku vecīša vai rūķa), visai ģimenei, lai kopīgi, kādā no DUCELES koncertiem, pavadītu jauku vakaru sirdi veldzējošā, muzikāli, vizuāli baudāmā gaisotnē…
Koncertos skanēs pazīstamas un mazākpazīstamas latviešu tautas dziesmas ļoti savdabīgā, jebkura mūzikas stila izpratnes un kompetences auditorijai, aizraujošā, tikai DUCELES vīriem piederīgā, pop/folk/ hipster/svinger roka interpretācijā, ar “ekoloģiskās mūzikas delikātu piesitienu pareizajā vietā un laikā”. Daudzie DUCELES fani noteikti zin, par ko iet runa! Būs jautri!
Koncerta programmā iekļauto dziesmu tematika ir koncentrēti pašironiska – par tautumeitu un tautudēlu viedumu, par pieguļā un meitās jāšanu, par līgaviņas lūkošanu un precībām, par karošanu un miera laikiem, par mīlestību un šķiršanos, par mīlēšanos …. Protams, koncerta laikā arī parunāsim, par dažādām šīs dienas Latvijas sabiedrību un Duceles vīrus uzrunājošam, izaicinošām - delikātām tēmām ☺. Pasmiesimies par sevi un arī par citiem!!!
Nepilnu divu gadu laikā, uzsāktot koncerttūri, DUCELE jau būs izdevusi savu otro mūzikas albumu “Tā Viš I 2”. Pirmais DUCELES mūzikas albums “Tā Viš I” tika pilnībā izpārdots no veikalu plauktiem viena gada laikā. Bet, nebēdājiet!!! DUCELES vīri, tūres menedžments un producenti ir sarūpējuši patīkamu pārsteigumu visiem koncertu apmeklētājiem – koncerta starpbrīdī vai pēc koncerta būs iespējams iegādāties abus DUCELES mūzikas albumus, saņemt grupas dalībnieku autogrāfus un nofotografēties kopā ar mūziķiem. Iespējama arī DUCELES sponsoru produkcijas degustācija.
Būs īpaši pārsteigumi (no mazākā ķipara līdz pašam vecākajam) :
1. Tiem koncertu apmeklētājiem, kuri uz koncertiem būs ieradušies krāsaini apģērbti – DUCELES stilā ( ar pielīmētu bārdu un/vai ūsām, cilindrā vai katliņā, krāsainā kleitā vai uzvalkā….tā, lai pašiem un apkārtējiem būtu jautri );
2. Koncertos tiks pieaicināti viesmūziķi, kuri kuplinās DUCELES pop/folk/hipster/svinger roka šūniņas skanējumu ar saviem muzikālajiem krāsu triepieniem , padarot koncertus vēl krāsainākus un lustīgākus.
Koncertos atļauta fragmentāra pop/folk/hipster/svinger roka ekoloģiskās mūzikas grupas/orķestra DUCELE uzstāšanās fotografēšana un filmēšana, tūres producentiem un DUCELEI saglabājot autortiesības uz nofilmēto video materiālu.

 
Нет предстоящих мероприятий