Guntars Račs & Saldās sejas REIZ ZIEMASSVĒTKOS

Guntars Račs un SALDĀS SEJAS +  Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Katrīna Bindere un Dzeguzīte!

Reiz Ziemassvētkos...

Koncertprogrammā “Reiz Ziemassvētkos…” skanēs populāras R.Paula, J.Lūsēna, U.Marhileviča, A.Virgas, Z.Muktupāvela un T.Kleina Ziemassvētku dziesmas ar Guntara Rača vārdiem - Eglīte, Reiz Ziemassvētkos, Nakts, Zvani un sveces, kā arī dziesmas no “Jauns Mēness”, “bet bet” un grupas “Līvi” repertuāra. Koncerta atmosfēru veidos īpašais akustiskais dziesmu izpildījums, autora dzejas lasījumi, dāvanas klausītājiem, mājīgas videoprojekcijas un atraktīvie Latvijas Radio popgrupas “Dzeguzīte” dziedātāji un īpašie koncerta viesi - Ivo Fomins un Lauris Reiniks, Rīgas Valts vācu ģimnāzijas jauktais koris “Skulda” un daudzi citi. Vairāk informācijas par katra koncerta īpašajie viesiem meklējiet konkrēto koncertu aprakstos.

Pirms un pēc koncerta būs iespējams satikt grāmatas “Reiz Ziemassvētkos…” autoru, iegādāties jauno grāmatu un iegūt autogrāfu! Turpat būs pieejams arī programmas “Reiz Ziemassvētkos” CD albums un citi ieraksti.

Dzejnieka un mūziķa Guntara Rača dzejoļu grāmata “365”, pēc “Latvijas grāmattirgotāju asociācijas” apkopotajiem datiem, kļuva par pieprasītāko grāmatu Latvijā 2017. gadā. Šī gada novembrī klajā nāk jauna Guntara grāmata “Reiz Ziemassvētkos...”, kas arī ir iemesls jaunajai koncertu sērijai, kuros līdztekus dziesmām, būs klausāmi arī nelieli dzejas fragmenti, kas palīdzēs vēl vairāk noskaņoties gaišajam Ziemassvētku laikam.

Grupas “Saldās sejas”, kura ir dibināta Liepājā 1985. gadā, un, kuras pirmajā sastāvā muzicēja Guntars Račs, Tomass Kleins, Ainars Virga, Zigfrīds Muktupāvels un Aldis Žimants, darbība tika atjaunota 2017. gadā, izdots albums un ar koncertiem apceļota visa Latvija! Jaunajā sastāvā muzicē liepājnieki Guntars Račs, Tomass Kleins, kuriem pievienojušies grupas “bet bet” dalībnieki Uģis Tirzītis un Andris Alviķis, kā arī jaunie un daudzsološie solisti Jānis Narkevics Jr. Un apburošā dziedātāja Katrīna Bindere, kas nu jau kļuvusi par pilntiesīgu grupas dalībnieci. Ziemassvētku koncertos piedalīsies arī komponists un taustiņinstrumentālists Artūrs Palkevičs.

 
Нет предстоящих мероприятий