AR MĪLESTĪBU NO INESES GALANTES

Ar mīlestību no Ineses Galantes

Inese Galante, kā izcila vokāliste un jauno talantu patronese, ir iecerējusi iepriecināt ikvienu Latvijas iedzīvotāju, dāvinot Latvijai 100 gadu jubilejā jaunu koncertprogrammu „Ar mīlestību no Ineses Galantes!”. Tie būs patiesi mūzikas un mīlestības svētki!

Jaunajā koncerta programmā skanēs skaistāko operu mīlas ārijas un mūzikas skaņdarbi – romantiski dvēseles stāsti, kas aizkustinās, iedvesmos un pacilās ikvienu, radot neaizmirstamu mūzikas burvību. Un visam pāri – mīlestība, kas plūst no sirds uz sirdi, no dziesmas uz dziesmu.

Kopā ar soprānu Inesi Galanti un visu iemīļoto talantīgo pianistu Aivaru Kalēju šajā koncertā piedalīsies arī Ineses Galantes talantu konkursa laureāti - vokālisti un mūziķi.

Tīrs, dzidrs, nevainojams akustisks skanējums. Šāds koncerta formāts pasaulē kļūst arvien populārāks, jo mākslinieki ļauj izbaudīt kausītājiem patieso mūzikas burvību – ik skaņu, ik mirkli!

Inese Galante iecerējusi pārsteigt klausītājus ar kādu pirmatskaņojumu. Tas būs koncerts, kas neatstās vienaldzīgu nevienu, jo mīlestības spēks ir visaptverošs un varens! „ Mīlēsim savu zemi un mīlēsim viens otru!” Sūtot sirsnīgus sveicienus Liepājai un Kurzemei, saka Inese Galante.

Norises vieta: Lielā zāle

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar nodibinājumu Ineses Galantes fonds

 

 

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.
Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz koncertzāles pasākumiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam, ievērojot, ka uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam netiek ielaisti. Vecāki (pavadošās personas) ar bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem lūgti iegādāties biļetes parterā un/vai zāles izejas durvju tuvumā, lai gadījumā, ja bērnam pasākuma laikā nepieciešams atstāt pasākuma zāli, to varētu izdarīt pēc iespējas nemanāmāk, netraucējot citus pasākuma apmeklētājus.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos un viņu pavadonim, iepriekš piesakoties, piedāvājam īpašas vietas parterā. Īpašās biļetes iespējams rezervēt un iegādāties tikai koncertzāles “Lielais dzintars” Informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu[email protected] 
Informācijas centra darbinieks - kasieris informēs koncertzāles Klientu apkalpošanas daļu, kas nodrošinās vietu pieejamību. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt vajadzīgajā stāvā un sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 
Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.


Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.


Māksliniekiem domātos ziedus vai dāvanas ir iespējams atstāt pie garderobistiem koncertzāles 2. stāvā, uz īpašas kartiņas norādot adresātu. Jūsu veltes tiks pasniegtas tieši uz skatuves.

Lai koncertzāles "Lielais dzintars" apmeklējums kļūst par neaizmirstamu notikumu!

 

 
Нет предстоящих мероприятий