MĀKSLAS PIKNIKS. Mākslu un garšu festivāls

2020. gada 19. jūlijā Lūznavas muiža un parks piekto reizi kļūs par vasaras skaistāko un nesteidzīgāko svētdienu mākslu un garšu festivālā “Mākslas pikniks”. "Mākslas pikniks" nu kļuvis par neatņemamu vasaras piedzīvojumu gan pašai muižai, gan dažādu vecumu un interešu grupu mākslas un mūzikas baudītājiem. Arī šogad festivāls parūpēsies par mūzikas, mākslas, dejas, garšu, teātra un citu baudu piepildītu svētdienu.
 
“Mākslas piknika” ideja ir iedzīvināt aktīvo mākslas sajūtu, savienojot dažādas jomas un disciplīnas, veicinot kopradi mākslā, vidē, uzņēmējdarbībā un citās nozarēs, tā visa centrā paturot cilvēku un viņa sajūtas. Piknika aicinājums ir atklāt un novērtēt skaisto, dažādo un interesanto sev apkārt, tādēļ uz pasākumu aicināts ikviens, kas labā kompānijā vēlas gūt muzikālu, vizuālu un citu prieku baudījumu. Doma par Mākslas pikniku Lūznavas “Mūzā” radusies, savienojot te mītošo Mūzu, iedvesmu un atjaunotās muižas mākslas izpausmēm piemēroto infrastruktūru. Pirmajos trīs gados Mākslas pikniks guva plašu atsaucību, pulcējot gan vietējos iedzīvotājus, gan viesus no citām Latvijas vietām. Pasākums arī šogad kuplinās Rēzeknes novada dienu programmu.
 
Ieejas maksa “Mākslas piknikā” iepriekšpārdošanā internetā ir 4,00 €, festivāla norises dienā uz vietas – 5,00 €, bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas. Biļetes nopērkamas “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā kā arī uz vietas pasākuma norises dienā. Plašāka informācija Lūznavas muižas mājaslapā http://luznavasmuiza.lv.
 
Apmeklētāju ievērībai: pasākums var tikt filmēts un fotografēts.
 
Нет предстоящих мероприятий