UZLŪDZ KUNGI Koncertprogramma /DZIMTAI ZEMEI/

Uz sava jaunā albuma atvēršanas koncertiem Uzlūdz Kungi - Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna, Dainis Porgants, izcilais saksofona virtuozs Raivo Stašans un komponists Gaitis Lazdāns .

Jaunā koncertprogramma " DZIMTAI ZEMEI " klausītājus priecēs ar lielisku mūziku, labu humoru un pārsteigumiem kolosālā atmosfērā!

Šie būs svētki gan klausītajiem, gan arī pašiem māksliniekiem, jo Zelta Mikrofona Gada Balvas nominantiem - koncertapvienībai KUNGI ir izdots pirmais debijas albums, kurš noteikti būs pieejams arī koncertu norises vietās. Jaunajā diskā ir iekļautas ne tikai mākslinieku solo dziesmas, bet arī kopīgi izpildītās -
" Dzimtai Zemei", "Mūsu Sirdis Pieder Jums', "Ar Tevi Vien" , "Ak Pasaulīt" u.c

Jaunajā koncertprogrammā skanēs skaistākās dziesmas par Latviju, būs pirmatskaņojumi no jaunā albuma un instrumentāli skaņdarbi no saksofonista Raivo Stašana topošā diska, kā arī sen nedzirdēti hiti .
Par koncertprogrammas muzikālo daļu un dziesmu aranžijām kā allaž rūpēsies komponists Gaitis Lazdāns. Koncerts paredzēts divās daļās ar starpbrīdi - kopējais ilgums 2h 20 min.

Pēc koncerta būs iespēja tikties ar KUNGIEM klātienē, saņemt autogrāfus,  iespejams kādu buču un protams arī nofotografēties !

Uz tikšanos koncertos jau pavasarī !!!

 
Нет предстоящих мероприятий