VAFEĻU SIRDIS. Izrāde bērniem un vecākiem

Izrāde bērniem un vecākiem VAFEĻUS SIRDIS pēc Marijas Parras grāmatas motīviem. https://ej.uz/istabasteatris

Izrāde tapusi pēc Marijas Parras grāmatas “Vafeļu sirdis” motīviem. Galveno – Lēnas Līdas lomu atveido Laura Siliņa vai Anta Aizupe, darbojoties kopā ar savu palīgu, rekvizītu un draugu – matraci.

 “Vafeļu sirdis” stāsta par diviem raksturos atšķirīgiem bērniem un viņu draudzību. Lēna Līda atceras bērnību un savu labāko draugu Trilli. Abu sasvstarpējās attiecībās nav pieņemts teikt labo, uzslavēt, atzīties draudzībā. Tā vietā draugi metas brīnišķīgos, bieži bīstamos piedzīvojumos, kuros viņu lielākie sabiedrotie ir vectēvs un vectante. Grāmatā visi notikumi stāstīti vienīgi no Trilles skatupunkta. Savukārt, izrāde ir kā Lēnas atbilde Trillem. 

Norvēģu autores grāmata “Vafeļu sirdis” Jolantas Pētersones tulkojumā iznākusi bērnu grāmatu izdevniecībā “Liels un mazs” un kļuvusi par bērnu un vecāku iemīļotu lasāmvielu arī Latvijā.

Orģināli monoizrāde tiek spēlēta galerijā Istaba, kas nu jau sešpadsmito gadu darbojas kā mākslas izstāžu telpa, veikals un restorāns. Biļetes var iegādāties galerijā Istaba, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Izrāde tapusi sadarbībā ar izdevniecību “Liels un mazs”.  Izrādes mērķauditorija ir bērni vecumā no 5+ un šakumskola.  Biļetes jāiegādājas visiem apmkelētājiem.

 

 
Нет предстоящих мероприятий