Monoizrāde FACEBOOK. POST SCRIPTUM.

30.janvārī, plkst. 19.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē notiks mono izrāde “Facebook. Post Scriptum”.
Izrāde tapusi, iedvesmojoties no populārākā sociālā tīkla pasaulē – Facebook. Radošā komanda cenšas atbildēt uz jautājumu – kas mūsdienu cilvēku tik ļoti saista šajā virtuālajā vidē? Kas ir tas, ko mēs atrodam sociālajos tīklos, bet reālā dzīve vairs nespēj dot? Kur ir robeža starp patieso cilvēku un viņa kopiju – avataru -, un kur patiesībā meklējams šis patiesais cilvēks..?
Skatītāji ar izrādes varoni, tipisku “ofisa planktonu” Tomasu Bertansonu, sastopas brīdī, kad viņš veido savu profilu sociālajā tīklā. Tomass ironizē par cilvēka sociālā statusa atkarību no “patīk” un komentāru skaita pie viņa darbībām, un visvairāk par to, kā cilvēks, apsēsts ar vēlmi dzīvot mākslīgi radītā vidē, zaudē saikni ar reālo pasauli. Un šajā brīdī skatītājs saprot, ka arī Tomass ir jau atkarīgs no Facebook..
Izrāde ir balstīta uz reālu varoņu korespondenci un darbībām šajā sociālajā tīklā. Kādu laiku pirms izrādes tapšanas lugas autore, režisore un aktieris, izmantojot iedomātus profilus, ir pavadījuši šajā sociālajā tīklā, sarakstoties ar virtuālajiem draugiem, publicējot statusus uz “sienas” un analizējot tiem veltītos komentārus. Ja izrādes teksts Jums šķiet kaut kur dzirdēts – nebrīnieties. Mēs taču visi lietojam Facebook!

Režisore: Gaļina Poliščuka

Izrādes ilgums 2 stundas

Biļešu cenas EUR 10.00, pensionāriem un studentiem EUR 8.00

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Kultūras pils „Ziemeļblāzma” informācijas centrā, „Biļešu paradīze” kasēs un internetā.

 
Нет предстоящих мероприятий