Izrāde Robežas // Rīga/Purvciems

Robežas
Rīga/Purvciems
Dokumentāls sajūtu piedzīvojums


Režisore: Krista Burāne
Dramaturģes: Laila Burāne, Ludmila Judina
Mākslinieks: Gints Sippo
Producente: Lelde Prūse
Stāstnieki - Rīgas Purvciema Ķīnas mūra iedzīvotāji

Organizē: Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS | www.fondsdots.lv

Izrāde ar skatītāju piedalīšanos ir veidota no dokumentāliem Rīgas Purvciema tā sauktā Ķīnas mūra namu iedzīvotāju stāstiem par visdažādākajām viņu dzīves robežsituācijām – emocionālām, ģeogrāfiskām, fiziskām vai sociālām. Ar šīm situācijām dalībniekus dokumentālā notikuma laikā iepazīstinās paši stāstu autori. Vienā izrādē skatītāji pēc kārtas sastapsies ar 8 stāstniekiem.

Izrādes veidotāji aicina pārkāpt redzes, aizspriedumu, baiļu un neuzticēšanās robežas, lai satiktu Ķīnas mūra iedzīvotājus, kuri drosmīgi jums atvērs savas dzīves.

Izrādes ilgums: 3 stundas.
Izrāde notiks latviešu un krievu valodā.

LŪDZAM IERASTIES 10 MINŪTES PIRMS NORĀDĪTĀ IZRĀDES SĀKUMA LAIKA!

Tikšanās vieta: Rīgā, pie sabiedriskā transporta pieturas “Centrālā stacija (Satekles iela)” blakus Jūrmalas mikroautobusu pieturai un iepretim tirdzniecības centram “Origo”.

Brīdinām, ka skatītājs visu izrādi piedzīvo aizsietām acīm, kā arī viena no izrādes daļām ir brauciens ar sabiedrisko transportu. Transporta biļeti nodrošina izrādes veidotāji. Katram skatītājam būs savs pavadonis.

Tā kā izrādi skatītājs piedzīvo individuāli, atsevišķi no pārējiem skatītājiem, lūdzam vecākus izvērtēt bērnu līdz 15 gadu vecumam dalību šajā izrādē.

Skatītāji izrādes laikā daudz staigā, tādēļ, lai ērti un pilnvērtīgi varētu piedzīvot šo izrādi, lūdzam Jūs ģērbties atbilstoši laika apstākļiem, ar vienkārši novelkamām virsdrēbēm, izvēlēties ērtus apavus un neņemt līdzi smagas un lielas somas.

 
Нет предстоящих мероприятий