FESTIVĀLS KNIFS? | 2 dienu biļete

“Piešķil vasarai knifu!” – ar šādu saukli sevi piesaka jauns festivāls, kura idejas autors ir mūziķis Igo. Vasaras pilnbriedā 1. un 2. jūlijā baušķenieki un pilsētas viesi tiek ielūgti baudīt pārbaudītas muzikālās vērtības uz divām skatuvēm vērienīgā festivālā “Knifs?” Bauskas Pilskalna parka estrādē.

Divu dienu vasaras festivālā Bauskas pilskalna parka estrādē tā apmeklētājus iekustinās dažādu stilu mūzikas ritmi: no liriskām un smeldzīgām blūza melodijām, virtuozi atskaņotām džeza pērlēm un etno skaņām līdz pat aizraujošiem roka meistarstiķiem, viesiem piedāvājot plašu, izmeklētu programmu visprasīgākajiem mūzikas baudītājiem.

Vasaras festivālā kopā būšanas prieku brīvdabas koncertos uz “Knifs?" skatuves radīs atzīti talanti ar spēcīgu skatuves harismu - roka grandi ar nemainīgu vērtību grupa "Līvi”, populārās dažādu mūzikas žanru grupas “Big Al & The Jokers”, “Dakota”, “Ducele”, ”Inokentijs Mārpls”, kā arī “The Hobos & Ralfs Eilands” un daudzi citi. 

Īpašus muzikālus pārsteigumus apmeklētājiem pēc pusnakts sagādās kluba “u.t.t.” mūziķu pamatsastāvs – Juris Kristons, Egons Kronbergs, Mārtiņš Burkevics un Vilnis Krieviņš, pēc vislabākajām tradīcijām izklaidējot dziedāt un dejot gribošos festivāla baudītājus. 

Ģitāras mūzikas gardēžiem Aivara Hermaņa, Vjačeslava Mitrohina un Mārča Auziņa vārdi ir kā garants augsti profesionālām un daudzveidīgām, niansētām programmām, kas katru reizi ir atšķirīgas, piemērojoties videi un auditorijai.  

“Katrīna Gupalo un Smukais Lībietis” būs emocionāli piesātināts koncerts, kurā savijas pasaulē iemīļotas dziesmas ar mūziķu - dziedātājas un pianistes Katrīnas Gupalo, meistarīgo ģitāristu Riharda Lībieša un Ginta Smukā pašu oriģinālkompozīcijām. 

Divi tembrāli atšķirīgi, tomēr savā spēkā, krāsu daudzveidībā un niansētībā līdzvērtīgi intrumenti ērģeles un ģitāra divu virtuozu Ilonas Birģeles un Armanda Alkšņa izpildījumā.  Festivāla programmu bagātinās noskaņām, skaņu vibrācijām piesātināts koncerts "Neredzamā klātbūtne" Bauskas Svētā Gara Evaņģēliski luteriskā baznīcā par ziedojumiem Ukrainas atbalstam.

Šogad festivāla uzmanības centrā ir ģitāra – vērīgs skatītājs logotipā saskatīs gan nosacītas stīgas, gan ģitāras korpusu, kā arī pats notikuma nosaukums ir radies no mūziķu bieži lietota vārda “knifs”. 

Festivāls “Knifs?” – pārbaudītas muzikālās vērtības visprasīgākajiem mūzikas baudītājiem! 

1. jūlijā sākums no plkst. 18.00.

2. jūlijā sākums no plkst. 14.00

1.jūlijs (piektdiena)

OJA Trio
Ivars Pētersons
Ducele
Klaidonis
Big Al & The Jokers
Dakota un draugi
Katrīna Dimanta
"Tarkšķu" mandolīnisti
Eazy Riders
Audiokvartāls
Linita
Ivars Pētersons
Igo

* programma var tikt labota vai papildināta

2.jūlijs (sestdiena)

Ilona Birģele un Armands Alksnis koncertā "Neredzamā klātbūtne" (Bauskas Svētā Gara baznīcā plkst. 12:00)

Big Friday
Aivars Hermanis un Aija Vītoliņa
Mārcis Auziņš
Vjačeslavs Mitrohins
Katrīna Gupalo un Smukais Lībietis
Inokentijs Mārpls
Laime pilnīga
Līvi
The Hobos & Ralfs Eilands
Igo
Grupa "Noslēpums"
Muuna
Ilona Balode un Valērijs Cīrulis
Baiba Ērgle
Zig Zag
Lavrix Blues Band
Igo

* programma var tikt labota vai papildināta

 
Нет предстоящих мероприятий